Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az alábbiak miatt érthető...

Az alábbiak miatt érthető lenne, hogy nincs barátnőm? Elképzelhető még egy hozzám hasonló?

Figyelt kérdés
Nem voltam, sosem vagyok a társaság középpontja, enterténer. Nem is igazán vonz a nagy társaság. A gépzenét, bulikat, bugyuta, üres tartalmatlan filmeket sem szereztem. Nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt semmilyen mértékben. A páromnál sem tolerálnám a dohányzást, az alkoholfogyasztást elfogadom, ha nem akarja rám erőltetni. A mainstream szórakozás tőlem távoli dolog. Mindig szeretnék visszaröppenni a múltba, az értékeket átmenteni más korokból. Nézek régi Ki mit tudokat, hallgatok jazz-t, classic rockot, bluest. Mondják, meg kéne nyílni az újnak, de nem megy. A gagyi, a giccs számomra nem befogadható. Ki tudja, vajon van-e még valahol a világon hozzám hasonló. Azt írják, mindenkinek megvan valahol a másik fele, mégis azt érzem, nekem nincs.
2016. nov. 18. 00:38
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Hát ne is haragudj, te is meg a kolléganőcskéid is elmehetnek a hegyekbe.

29 vagyok, nekem sem tetszik a mai zenének csúfolt tuctuc, de a fiatalok hogy viselkednek? Sehogy. Normálisan. Nekem eddig 2x kellett BKV-ról leszállnom, egyszer egy fazon összehányta a metrót, máskor egy másik a csupasz nemi szervét szorongatta a kezében. Mindkettő olyan 50 körülinek nézett ki.

És elárulom, hogy az én tapasztalataim szerint a fiatalabb srácok sokkal segítőkészebbek, míg a 30-as pasik idejönnek sírni, ha egy előreengedés után nem borulok térdre nyitott szájjal.

2016. nov. 20. 14:39
 32/42 A kérdező kommentje:
Akkor nem ugyanabban a városban élünk valószínűleg, mert én minden nap szembesülök azzal, milyenek is a mai tizen-huszonévesek. Az egy dolog, hogy egy percet sem bírnak ki a telefonjuk nélkül, mindemellett pofátlanok, ömlik a szájukból a vulgaritás, nem törődnek az értékekkel, egyre elvadultabbak, a morális étékvesztésről meg már ne is beszéljünk. Mindez vajon miért? A média és a kultúrpolitika hatása. Ettől tartom én távol magam, illetve szeretnék más lenne. Ha nagyképűnek minősülök amiatt, mert más értékrendet követek, akkor vállalom ezt a fajta minősítést.
2016. nov. 20. 19:28
 33/42 anonim ***** válasza:

Amit én látok, hogy ülnek, és a telefonjukat babrálják. Akárcsak a harmincasok, negyvenesek, stb

Túl sokat foglalkozol a kicsikkel.

2016. nov. 20. 20:38
 34/42 A kérdező kommentje:
Még egy dolog: az, hogy mélységesen nem értettünk egyet a kortársaimmal, arra is vonatkozik, hogy nekem soha nem volt szükségem arra, hogy bulikban lerészegedjek, a média módosítsa a tudatomat. Hogy miért? Az alkoholnak még az ízét sem bírom elviselni. Azzal nap mint nap szembesülünk, hogy a média milyen változásokat generál a tudatalattiban. Tovább sosem szerettem sok emberrel körülvenni magam. Sok ember számomra már tömeg, nem tudom jól érezni magam. Ha azonos ösvényen haladnánk, akkor talán még nem zavarna, de azt gondolom, abban azért mindannyian egyetértünk, hogy olyan emberekkel vegyük körül magunkat, akikkel a főbb etikai, morális kérdésekben megegyeztek, hasonló az életstílusotok. Ezek az alappillérei, tartóoszlopai egy baráti kapcsolatnak, a szerelmiről nem is beszélve.
2016. nov. 21. 18:36
 35/42 anonim ***** válasza:
Ha azt mondjuk, hogy a romlott társadalom a hibás és, hogy egyedi vagy, nincs hozzád hasonló ember a világon és ezért fogsz egyedül maradni, akkor befejezed a hisztit és nem írsz ki több ilyen kérdést?
2016. nov. 21. 18:47
 36/42 A kérdező kommentje:

Valóban időnként olyan vagyok, mint az olyan autó, amiben nincs fék, a dühömet nem tudom lefékezni. Vesd össze angry young man decade (John Osborne Look back in anger) vagy Robert De Niro Raging Bull (Dühöngő bika).

Szerintem itt kialakult közöttünk egy kommunikációs zűrzavar, nincs összeköttetés az interakcióban lévő felek között elbeszélgetünk egymás mellett (csehovi dialógusok).

Attól tartok, be kell érnem azzal, hogy volt egy olyan kapcsolatom, amelyben megtapasztalhattam jó ideig a szépséget. Ha több nem is lesz, már akkor is túlteljesítettem önmagam, mert féltem tőle, hogy egyedül maradok. Aztán 30 évesen elvesztettem a szüzességem. Alapvetően nem mertem lányoknál kezdeményezni, mert nem átlag alattinak tartom magam. Féltem/Félek. Továbbá a gondolkodásmódom, az egész mentalitásom sem összeegyeztethető a mai lányokéval. Így azt hiszem, érthető. Többre vittem, mint vártam. A szex más lapra tartozik. Woody Allen mondta egyszer az önkielégítésről: "szex azzal, akit a legjobban szeretek."

2016. nov. 21. 19:03
 37/42 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem az alkoholt. De nem vagyok jobb vagy különlegesebb.

Nézem a Való Világot is, és itthon ülök 29 évesen, szűzen.

Úgyhogy a médiát meg a hatását elfelejtheted.

2016. nov. 21. 19:12
 38/42 A kérdező kommentje:
Különben nem én vagyok az egyetlen ember, aki más úton szeretne haladni. Léteztek különböző ideológiai rendszerek, akik szintén ki akartak válni a tömegből, mert nem tudtak beilleszkedni. A fő hangsúly ezen van: a beilleszkedésre való képtelenség.
2016. nov. 21. 19:52
 39/42 anonim válasza:

Először is nagyon fölényesnek tűnsz. De nem vagy egyedül sokan kerülik a nagy társaságot meg a tömeg ízlést. A következőt tudom ajánlani, kezdj nyitni az emberek felé. Nem nagyon csak amikor lehet meg van értelme. Kezdj nyitni a lányok felé is.

Az emberek hülyék én sem kedvelem őket, de van közöttük egy két kivétel. Próbáld meg azt hogy amíg az irányítható felszínes h*lyék között vagy felveszel egy ilyen jópofi dumálgatós s*ggnyalós arcot ahogy én szoktam. Nagyon szeretik az idióták zabálják mint állat hidd el. Na most miközben nyomod ezt a felszínességed azért maradj meg önmagad és keresd azokat az embereket akikkel úgyérzed ellelennél. Van neked való szerintem, csak ahhoz hogy megtaláld el kell indulnod valamerre.

2016. nov. 22. 14:34
 40/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Idáig ez volt a leghasznosabb válasz. Így valóban el tudok indulni egy úton.
2016. nov. 22. 21:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!