Az alábbiak miatt érthető lenne, hogy nincs barátnőm? Elképzelhető még egy hozzám hasonló?
Nyolcas válaszoló.
"Már több kérdésedet olvastam, és a stílusod borzalmas. Lenéző, negatív, energiavámpír."
Ez csak részigazság. Valóban nincs sok közös azokkal, akik a fél életüket a discoban töltik, modernkedők, rá vannak ragadva a televízió képernyőjére. Hogy miért? Az énstruktúrát teljesen átírják, létrehoznak egyfajta módosult tudatállapotot. Ezt pszichológiai vizsgálatok is igazolják, így nem vagyok egyedül ezzel a gondolattal. Nézz körül, mi van az utcákon, a tizenéves generációt, teljesen agymosottak.
Egyáltalán nem érzem azt, hogy több, jobb lennék másoknál, sőt a legtöbb dologban kevesebbet érek. Egyszerűen csak más vágányokon futok.
Negatív lennék? Szerintem csak realista.
A társkeresőkön sem jobb a helyzet. Az Elittárs valami borzalom, ráadásul át is vertek az oldal készítői.
Halak versenyeznek: a lepényhal ér be elsőnek, a reményhal meg utoljára. Lehet az is, hogy meg kell elégednem azzal a két éves kapcsolatommal, ami volt, így is nyertes vagyok. Sokkal többet elértem, mint azt vártam volna valaha is.
Milyen jó, hogy leírtam: egy csöppet sem érzem magam többnek, jobbnak másoknál. Időnként kevesebbnek viszont igen, így az Übermensch kifejezést felejtsétek el velem kapcsolatban.
Csupán véleményt alkotok dolgokról. Ne lennék kompromisszumokra képes? Ha tudnád, mennyi kompromisszumot hoztam a volt kapcsolatomban, amivel saját magamat tagadtam meg. Persze, ez csak egy felület, amin keresztül nem mindig értjük egymás kommunikációját.
" Ki tudja, vajon van-e még valahol a világon hozzám hasonló"
Ezzel a mondatoddal persze nyilvan nem arra celoztal hogy te tobb vagy...
Semmivel sem jobb másoknál, csak olyanokat ír, hogy a tizenévesek "agymosottak".
Plusz az egész mondanivalód abból áll, hogy te milyen különleges vagy, nem vagy tömegember, bla bla bla...
Nos, a "ki tudja van-e még hozzám hasonló" mondattal arra céloztam, hogy kevesen vagyunk, akik nem hódolunk be.
Mindig is magamat tartottam kevesebbnek másokhoz képest, szubmisszív alkat vagyok.
A tömegemberektől való elkülönülés csupán a másságot fejezi ki, a sehová sem tartozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!