Ti hogy bírjátok az ünnepeket? Itt van megint a karácsony és teljesen egyedül vagyok már sokadik éve. Nektek, hogy szokott telni?
Figyelt kérdés
Tudom, nem kell vele foglalkozni, meg is próbáltam, de mindenhol ezt nyomják. Nem tudok úgy kimenni a lakásból, hogy ne látnék egy plakátot, utca világítást, kirakatot ahol ne lenne kirakva már a díszítés. Ilyenkor utálok a legjobban a boltba járni mert ott is ezt látom, plusz rengeteg pár is ilyenkor tűnik fel, hogy látszólag milyen boldogok, készülődnek, én meg ott állok egyedül és azt nézem, hogy mikor olcsóbb a kenyér... Legszívesebben a lakásban maradnék, de muszáj kimennem. Az utóbbi években minden karácsonyom így telt és ez már nagyon tud fájni. Próbáltam de nem sikerült ezen változtatnom. Egyszer megfogom szokni a magányt? Életem legnagyobb részét egyedül töltöttem de még most se sikerült elfogadnom. Csak vágyom arra, hogy valaki foglalkozzon velem.2016. nov. 14. 22:28
11/14 anonim válasza:
Én már megszoktam magány. Karácsonykor: nincsen hó akkor egész nap biciklizek vagy hó van akkor filmeket nézek otthon.
12/14 anonim válasza:
Én most kezdem érezni a magányt, pár hónapja vagyok Budapesten albértletben, teljesen egyedül, és igazi barátokat sem sikerült szereznem. Akikkel jól érzem magam, csak itt ott vannak velem. Nagyon rossz, és el tudom képzelni mennyi szörnyű lehet a lelkiállapotod, hogy sokadik éve az megy nálad.
Engem jelenleg az egyetem köt le, de itthon szinte semmi, olvasni sincs kedvem, filmezni sem. Egyedül pedig mit sétáljak a városban? Rossz ez így. Tényleg nincs erre gyógyszer, csak barátok és a kapcsolat. Amit közel sem olyan egyszerű összehozni. Én már majdnem 2 éve vagyok magányos...
13/14 anonim válasza:
No vagy ferfi vagy? Ha nagyon maganyosnak erzed magad, irj :)
14/14 anonim válasza:
Nekem a karácsony ugyanolyan nap mint a többi. Évekig így is volt. Én tinikorom óta egyedül vagyok, se barátok, se család, se semmi (most amúgy 26 vagyok). Nem mondom azt, hogy jó ez így, de mint mindennek, ennek is megvannak a maga előnyei. A mi családunk is elég zűrös úgyhogy nekem az az igazi ajándék, ha egyedül lehetek karácsonykor. Egyébként csomó előnnyel is jár: nem kell ajándékot vásárolni - pénzt szórni, nem kell többfogásos "ünnepi vacsorával" vesződni, nem kell elviselni a piás társaság ordítozásait, nem kell takarítani, mosogatni, rendet csinálni mindenki után stb. A karácsony jó dolgairól pedig nem veszek tudomást (hogy ne kelljen sóvárogjak utána) és így elviselhető lesz ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!