Van itt valaki aki teljesen egyedül lesz karácsonykor?
Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 21:04
2/21 anonim válasza:
Máskor mindig családdal töltöm, de idén úgy jött alakult, hogy egyedül leszek.
3/21 anonim válasza:
Ha nem számolom a szüleimet, akkor igen. Rajtuk kívül senki másra nem számíthatok.
4/21 anonim válasza:
én bele sem mernék gondolni,hogy egyedül töltsem (abból jó nem sülne ki)...nem is véletlen ,mennyi öngyilkosság van azök között akiknek senkije sincs,és az ünnepek alatt mégjobban elkeseredik az illető.
ám inkább a családommal,mármint szülőkkel töltöm.
5/21 anonim válasza:
Nálunk pár éve nem igazán van már az a szokványos értelemben vett karácsony, így nekem nem igazán számít, nem rajongok érte. Ha már lenne saját családom biztos másképp látnám, mert alapvetően szép ünnepnek tartom, de így nem izgat.
6/21 anonim válasza:
Esélyes idén is, de már hozzászoktam.
7/21 anonim válasza:
hu engem tavaly meglátott a szomszédsrác, hogy egyedül jövök ki a lakásból karácsony másnapján, és az a szánalmas tekintet..az rossz volt és jé, el sem felejtettem :(
8/21 anonim válasza:
Én valószínűleg dolgozni fogok. Az jobb?:)
9/21 anonim válasza:
8as attól függ honnan nézzük, lenne kivel de mégse lehetsz velük? Az jobb, mintha nem is lenne kivel töltened és mindenképp egyedül lennél :)
10/21 anonim válasza:
Én kutyát sétáltattam tavaly karácsonykor,futottunk vagy 10km-t hóban.Idén valószínűleg a szüleimmel leszek itthon. shit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!