Van itt valaki aki teljesen egyedül lesz karácsonykor?
Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 21:04
11/21 anonim válasza:
Én a szüleimmel leszek karácsonykor. Bele se merek gondolni, milyen lenne egyedül a karácsony. Szerintem egy igazi rémálom lehet.:S
12/21 A kérdező kommentje:
Én pl szolgálatban leszek.
2013. nov. 26. 16:35
13/21 anonim válasza:
Én is dolgozok 25.-én és 26.-n is.
14/21 anonim válasza:
4-es! Talán a kérdező nem ilyen kommentet várt. Inkább ne gondolj bele és le se írj ilyeneket!
15/21 anonim válasza:
Én sajátos eset vagyok! Tudok ünnepelni az év bármely napján. Nekem ne akármilyen társadalom szabja meg, hogy mikor legyek boldog! Ezért nem ünnepelek karácsonykor!
16/21 Sean válasza:
Szerintem lehet abban is lehet valami"varázslatos"...Csak csupán akkor és ott sír a szív...
17/21 anonim válasza:
én is egyedül leszek nagyon rossz lesz márcsak a jelenlegi helyzet miatt is
18/21 anonim válasza:
én is egyedül leszek van kedve valakinek beszélgetni?
19/21 anonim válasza:
Én! 15 év párkapcsolat után idén nyár végén el lettem hagyva és 3-4 hónap alatt nem igazán jött össze semmi új :(
20/21 anonim válasza:
Szeretek karácsonykor egyedül lenni.Az nekem jól esik.megvan rá az okom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!