Akik egyedül töltik az ünnepeket, azok miért döntöttek így vagy miért alakult így nekik?
Mondjuk a párom is egyedül töltené,a szülei elváltak,anyukájával és a tesójával él,vagyis nem kimondottan,mivel ők Németo.-ban dolgoznak,igy hát egyedül muszáj,hacsak nem dönt úgy hogy a nagyszüleinél lesz.
Sajnos dolgozik,kivéve ezen a két napon nem,de nem tud emiatt eljönni,igyis költséges volna és a két nap túl kevés is lenne,nem éri meg,ha a pénzt nézzük,ha pedig érzelmileg akkor jó volna persze,ha itt lenne.
Kicsit lehet önzőség a részemről,hogy nem vele vagyok,hanem a szüleimmel,de eddig a 3 éveben mindig ő jött el hozzánk karácsonyra,én pedig imádok ilyenkor itthon lenni és rosszul érezném magam,ha nem lehetnék itt.
Lennék én vele is,de mégiscsak,az itthon családi hangulatot most képtelen lennék itthagyni és ő sem haragszik,sőt még meg is kért,hogy maradjak csak itthon.
Mert gátlásos, szóltan ember vagyok, és családi balhék miatt teljesen bezárkóztam. Nem lakom egyedül, az apámmal meg a bátyámmal, de az apám a nőjénél van, bátyámra meg nem vagyok kíváncsi, mert annyi szemét féregséget csinált, hogy öt utálom. Anyám és a nagyszüleim meghaltak.
26F
ma 19:53
Hogy érted hogy buktál eleget?
Rád mászott a sok pénzéhes liba?
30/L
Nincs párom, nincs családom, barátok vannak, hozzájuk 25 ill 26 délután átugrom. Ma egyedül vagyok itthon, borzalmas, már szétbőgtem az agyam párszor a nap folyamán. De azért adtam magamra, van fám, dekorációk, fények, bejgli... Csak mindezt egyedül "élvezhetem". Pocsék a hangulatom. Kommenteljetek, olvasom tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!