Régi világban, kapitalizmusban, kommunizmusban is voltak szép nők. Kapáltak a kertbe, nem voltak ekkora igényeik. Mára a szabad párválasztás helyett megkülönböztetnek, kirekesztenek embereket. Ez kinek jó rajtuk kívül?
"Amikor a bombanő visszautasít engem, az milyen az milyen alapon teszi meg? Azért mert van hozzá joga?"
Igen. Azért. Ne legyen, vagy mi?
Sületlenségeket beszélsz össze-vissza, nem is emelek ki többet, az egészből csak az jön ki, hogy erősen túlértékeled magad, pedig úgy tűnik, ezerszer bizonyította az élet, hogy nem a "bombanők" között kéne keresgélned.
Sok szép, normális nő van, de neked BOMBA kell. 1010, mi? Na akkor álmodozz csak. Vagy tudod, mit? Művelődj, tanulj, szerezz egy olyan munkát, amivel le tudod nyűgözni a BOMBAnőket, és a konditerem is nyitva áll előtted. Szerinted akikre irigykedsz, azokat az ég áldotta meg vagyonnal és izomzattal? :D Én se állnék veled szóba. Pedig nem vagyok bombanő, csak értelmes.
Kapáltak a kertbe :DDD hogyne, Dugványoztak.
Köszönhető a divatüzletláncnak és a médiának, akik azt erősitették a társadalomba, nőkbe, hogy a nők legyenek krvák. Na de nem lehet ez ellen felvenni a versenyt, többség úgy is heveseb vitatkozik hogy ez nem igy van.. Ez kb olyan hogy kilóg a péniszed az utcán, és mások megszólnak, te meg ellenkezel még vitázol is velük hogy nincs kint semmid, nem érted..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!