A vasárnapi zárva tartás bukása annak köszönhető, hogy Magyarországon már egyre kevesebb család van és sokan egyedül élnek?
Ausztriában ennek megvan a kultúrája, itthon nem. Kint nem erőszakosan állították le a boltok nyitvatartsát hanem a boltok igazodtak a lakossághoz, nagy különbség. Nem tett jót a turizmusnak, nem szerette a legtöbb ember, és speciel az én kereskedelemben dolgozó ismerőseim is utálták, hogy a vasárnap kiesésével tovább kellett dolgozniuk a többi 6 napon. Szerintem ezt ideje elengedni.
Egyébként véletlenül sem arról szólt ez az egész, hogy a boltoknak egy vagyont kellett fizetniük azért, hogy lejelenthessék, hogy vasárnaponként nincsenek nyitva, majd 1 év múlva azért kellett fizetniük, hogy újra kinyithassanak... Nyilván a családokról szólt...
Biztos én vagyok korlátolt, de azt se nagyon értem, hogy miért fognak elkorcsosulni a gyerekek, ha vasárnap is opció a bevásárlás a Tescoban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!