Szerinted is szar az élet?
1.
- hát rólam annyit lehet/kel tudni, hogy céltalanul csak élem világom, kevés barátaim vannak. Semmiben nem találok örömet...
Paraméterek:
Age = 21
Gender = 'fiú'
2.
Van miért/kiért élni ebben az életben?
van amikor az, van amikor nem az.
nem szoktam unatkozni, szerencsére az életben túl sok felfedezni való van.
Szerintem nem az,csak a sok életképtelen lusta balfék képtelen ellenállni a megpróbáltatásoknak.
Különben bocsi,de a leírt bemutatkozásod alapján nem csodálom,hogy sz@r az életed.
"Szerinted is ѕzаr az élet?"
Szerintem is ѕzаr, de lehet vele trágyázni az édenkertünket. Én is "csak" élem az édenkertem, amit nem azonosítok teljes egészében az általában vett "élet" fogalmával.
"Van miért/kiért élni ebben az életben?"
Én magamért élek. A többi bónusz, amiért már erőfeszítést sem kell tennem. De ha én magam sem állok biztos lábon, más is jobban teszi, ha em akar rám támaszkodni. Nekem sincs sok barátom, de az kevés arra a kis időre is elég, amíg együtt vagyok velük. Nem a céljaimat képviselik, hanem apró segítséget nyújtanak a céljaim eléréséhez (sokszor akaratlanul is). De ha nélkülük nem tudom elérni, akkor velük sem; ők csak lökhetnek a jó irányba, de helyettem nem oldhatják meg a problémáimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!