Szerinted is szar az élet?
1.
- hát rólam annyit lehet/kel tudni, hogy céltalanul csak élem világom, kevés barátaim vannak. Semmiben nem találok örömet...
Paraméterek:
Age = 21
Gender = 'fiú'
2.
Van miért/kiért élni ebben az életben?
21 évesen ilyen bemutatkozást voltál képes ide összehozni? :)
Na sebaj, ebbe a szar életbe ez is belefér. Igen, szerintem is szar. Úgyhogy kénytelen vagyok a szar dolgokkal megbarátkozni és aszetint élni, hogy ez így a hasznos nekem.
'Hát sok mindent elárult rólad a bemutatkozásod.
További kötekedés nélkül, inkább a Te életed szar. Én eléggé élvezem a sajátomat.
Te dolgod értelmet adni az életednek.
Én keresem azt akiért is élhetek (mert én magamért is élek).
És az élet nem szar.
A kérdésedből én azt látom hogy a te problémád az hogy kevés barátod van, és sokkal jobban éreznéd magad ha sok lenne.
Minden érmenek két oldala van... Van, hogy leesik a penid a földre (esik a forint.. Ba duma tss), és beleragad mások által kicsulazott rágóba, és ahelyett, hogy föl szednéd/ megtisztogatnad, és lenne egy f. A.sza ötvenesed, csak át lépsz felette. Pedig ki tudja... Lehet pont annyi kellene az akciós csirke farhatadhoz, amit nagyinak szánsz ajándékba. És mivel az univerzum vissza adja amit te nyujtassz mások felé, lehet! Hogy nagyika már rég feléd szaguldana egy bringán a fazekjaba rejtett nokedlis csirke pörkölttel.
De neeeeeem! Mert te csesztel lehajolni azért az ötvenesert. Mindent elrontottal!
Tanulság : ha lusta vagy, éhen doglessz :>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!