Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen szar az élet?

Miért ilyen szar az élet?

Figyelt kérdés

Nekem nincs problémám az életemmel. Igaz hogy nehéz sorsu gyerek vagyok, reggel 8-21 óráig fizikai meló és csak 500000 forintot keresüng ebböl 400000 forint a gazdaságba kerül ami egy családi gazdaság és itt kell dolgoznom és csak 14éves vagyok (sok a szóismétlés)...

De még igyis az emberiség felének ez maga a menyország ahol élek.

Olyan rossz belegondolni hogx valahol valaki éhezik,haldoklik,szomjazik,hajléktalankodik,halára dolgozzák magukat,és szenvednek a fájdalomtol...stb

Vanak olyanok akiknek nincs keze,lába,feje...

Az élet nagyon szar.

De miért? Miért ilyen kegyetlen az élet???

2016. júl. 8. 18:18
 1/10 Inessential ***** válasza:
55%
Ne általánosíts.
2016. júl. 8. 18:23
 2/10 anonim ***** válasza:
51%

Mert ha minden jó lenne, akkor nem tudnánk semmit értékelni.

Amúgy valóban szar de mégis megéri a szenvedést. :D

2016. júl. 8. 18:36
 3/10 A kérdező kommentje:

Nekem az a kérdésem hogy miért van sok embernek szar élete?

Meg hogy miért ilyen kegyetlen az élet?

(Csak azért mert szar érzés hogy nálam szarabb sorsu emberek vannak akik szenvednek)

2016. júl. 8. 18:36
 4/10 Blade Bone ***** válasza:
100%
Az önkormányzat így döntött, van akinek vért kell izzadni, másoknak meg még a wc is aranyból van. Hát, kíváncsian várom Bibliai jóslat végkimenetelét, miszerint a kocka még fordulni fog...
2016. júl. 8. 18:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak nekem tűnt fel, hogy "Vanak olyanok akiknek nincs keze,lába,FEJE... " ?:D
2016. júl. 8. 18:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez van. Akkor sem lesz jobb, ha sírsz miatta. De van erre megoldás. Ne érdekeljen, hogy milyen élete van másoknak.
2016. júl. 8. 18:56
 7/10 anonim ***** válasza:
#5: Pont akartam írni, hogy nyugodjon meg, abból nem sok van ::D
2016. júl. 8. 18:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, de az, hogy ezt felismered jó dolog, hiszen így nagy eséllyel segítőkész és empatikus vagy, ezzel pedig a nálad rosszabb sorsú embereknek egy kicsit jobbá tudod tenni az életét. :)
2016. júl. 8. 19:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is feltűnt egyből hogy valakinek nincs feje 😂😂😂😃
2016. júl. 8. 19:34
 10/10 anonim ***** válasza:
93%

Nem az élet a kegyetlen, hanem az eberek. Ahol éhezés van, oda miért szülnek 12 gyereket a családok? (aztán abból nem csoda, hogy meghal 12).

Ahol tudják, hogy mindig árvíz van, vagy sok a tornádó, oda miért építkeznek? Vagy a vulkánok oldalába? Hm? Miért nem költöznek el onnan? Csak mert a felnőtteknek nincs kedve? És ezért inkább hagyják, hogy egy esetleges katasztrófa elpusztítsa őket? Hát igen, pontosan így van. Ezt teszik az emberek. Önzőségből. Pont azért, amiért jókat szemétkednek azokkal, akik nem is ártottak senkinek. Mindez miért? Ha ilyen szar az élet, ilyen kegyetlen a természet, akkor az emberek miért ilyen kegyetlenek egymással? Ez a 21. század, már NEGYVEN évvel ezelőtt is voltunk a Holdon, de még a legfejlettebb országokban is vannak idióták, és a társadalom nem tagadja ki egyik rosszindulatú bűnre hajlamos hülyét sem. Akik az egyetlen örömöt kegyetlenkedésben találják. És ha rájuk szólnak, ők vannak a legjobban felháborodva. Egy társadalomban a bűnözők és a magukat keménynek tartó agresszív gonoszkodó emberek is olyanok, mint a vírus, ami belülről teszi tönkre a társadalmat és az emberek életét.

2016. júl. 8. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!