Sosem lesz családom, barátnőm?
Figyelt kérdés
Rengeteg kérdés szól ebben a témában tudom...de akkor is, nem értem mi van velem...fiatal vagyok még, de sosem volt barátnőm, de nem is ezzel lenne a gond, én nekem alapból szükségem van egy társra, valakire aki mindig ott van(és több mint barát) de a nőknél mindig csak barátzónában maradok...az utóbbi 10 próbálkozásnál legalábbis(ez picit több mint 1 év alatt történt) és már nincs is kedvem keresni...belefáradtam, a szívem darabokban...2 éve még itt tettem fel azt a kérdést hogy hogy kéne...tudom hogy kéne, hogy mit, hogy hogyan álljak hozzá, mindent...de nem megy...legalábbis már nem...teljesen más ember lettem a szívfájdalmak után...drasztikusan változtam...kell valaki...de már nincs erőm keresni sem.. 18/F btw: nem sajnáltatásból írtam le, nem izgat..ha akarsz sajnálsz ha nem akarsz akkor nem...(csak mert egy régebbi kérdésnél megkaptam ezt, pedig itt nem arról van szó)2016. okt. 27. 20:11
11/13 anonim válasza:
lehet hogy tudat alatt meleg vagy.
12/13 anonim válasza:
18 évesen írsz ilyesmit?
Alacsony a kerítés... :DDDDDDDDD
13/13 Ez a nevem! válasza:
Meg all az eszem! Miert baj az, ha valaki 18 evesen baratnöt, csaladot szeretne??? Baj az, ha valaki mar fiatalon csaladcentrikus szeretne lenni??? Inkabb ilyen legyen, mint hogy drogozzon es hülyere igya magat! Nem biztos hogy az illetö gyenge egyed. De ha az is, akkor sem illendö megbantani, mert ö sem bantott itt senkit! Ö is erzö ember, mint barki mas, nem kell vele bunkonak lenni!! Te pedig baratom ne foglalkozz a negativ, rosszindulatu emberekkel. Hagyd figyelmen kivül azt, amit irnak. Lehet hogy amit most irok az csekely vigasz szamodra, de en 32 eves koromban talaltam meg az igazit, akivel mar 8 eve együtt vagyunk, van egy 15 honapos kislanyunk es Februarban jön a 2-dik baba. Boldog vagyok. Igaz elötte en is borzasztoan szenvedtem a maganytol, elkeseredett voltam, tudom milyen rossz az, ha nincs senki, akit az ember szerethetne es viszont szerethetne. Fel a fejjel! Meg lehetsz boldog, s talan elöbb is, mint 32 eves ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!