Az baj ha még szüleimmel lakok?
Olyat még nem hallottam hogy a szerződéssel szembemenve kilakoltatnak valakit.
A politikusokat azért hoztam fel, mert sok pénzük van. Nem tudom mi nem érthető.
Veled egyidős vagyok, és lassan 10 éve elköltöztem otthonról. Az igaz, hogy édesanyám még támogat. De nem többel mint 30-40000 havonta(ebben egészségügyibiztosítás stb.is benne van)
Viszont, szerintem mihamarabb költözz el akárhova, mert ez már nagyon sok, 26. Mert nem találkoztál még egy csomó problémával, élethelyzettel, amivel már kellett volna. Ami váratlanul fog érni, minél idősebb leszel annál nehezebben fogsz alkalmazkodni.
Akiket ismerek és a szüleikkel laknak, mind elég problémás emberek, kerülik is őket. Szóval ne várj tovább. Ha mindig a gyerek beosztásban vagy, hogy fogsz fejlődni? Nem fogsz megtanulni magadról gondoskodni, sem másokról.
Milyen versenyzésről beszélsz? azt nem értem.
A nők nem kedvelik általában az anyuci kicsifiát, aki mindjárt 30 de még kimossák a zoknijait. Én személyesen azért menekülök egy ilyen embertől, mert tudom,hogy megszokta hogy mindent megcsinálnak neki, így nem a társa lennék, csak a cselédje, vagy a pótmamája. Attól meg aztán nagyon távol állok. Ilyen volt apám is.
Lepontozhatsz mert tudom, hogy nem ezt akartad hallani. Én leszarom, de neked lesz rossz.
Hát, így a kérdezőt olvasva nem az a gond vele, hogy még otthon lakik, hanem az, hogy nem is tervez előre rendesen.
Én is otthon laktam, amíg nem jött össze egy saját kis lakásra való tőke, és nem fizettem albérletet, azt a pénzt inkább lekötöttem, megtakarításba fektettem, és 30 éves koromig összejött a pénz, és elköltöztem, amint a megfelelő lakást is megtaláltam, és beköltözhetővé vált (az előző tulaj az adásvételi után 4 hónappal költözött ki, és még 4 hónap volt, mire lakható állapotúvá varázsoltuk az alaposan lelakott lakást). Csakhogy én terveztem már jó előre. Az ingatlan árak éppenséggel nem játszottak a kezemre, és az albérleti díjak is megemelkedtek, na de én arra törekedtem, hogy ha már fizetni kell, a sajátomat fizessem. Most van ugyan egy kis hitelem, de kevesebb, mint feleannyi a hitel, mint amennyi az albérlet díja lenne (rezsi nélkül) ugyanilyen lakásra ugyanazon a környéken, és azért ez nagyon nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!