Mit gondoltok arról amit cisnálok?
Félek hogy összezavarodnék akkor ha szövegben írnám le,így vázlatpontokba szedem.
-0.5 mg-os frontint szedek,egy hete.
-Néha,mint most is nem vízzel hanem pl komló-citromfű teával öblítem le.
-Ennek hála hatalmasakat tudok aludni ami az utóbbi időben hiányzott az életemből.
-Az iskolában tudok figyelni,de olyan "nyomott" vagyok vagy nem is tudom.Reggel és este vagy délután veszek be egyet-egyet.
-Ez a jó érzés egy egész hete,mióta azt csinálom fennáll és az a halálos nyugalom ami rajtam van iszonyú jól esik.
-A kedvem egyszerre nagyon rossz ha egyedül vagyok vagy csak úgy spontán rámjön,de ha van jó társaság (pl egy jó lánybarátom) akkor minden okés.
-Valahogy az álmaimba menekülök.Mert ha van egy szép álom egy délutáni,vagy éjszakai alvás közben (igazából össze vissza alszom,és mostanában nagyon sokat) akkor ha baj van azt a szép álmot idézem fel.
Lényegében színtiszta menekülés amit csinálok?
Vagy részleges megoldás míg kipihenem magam?
Tudom jól hogy rá lehet szokni a frontinra.
Szedtem 0.25-öset két hónapig,mikor abbahagytam semmi bajom sem volt.Tudom,hogy ez dupla adag de szerintem ennél is tartani fogom magam.
Mit gondoltok erről?
Aki értékelhetőt mond annak adok zöld kezet.
17 éves fiú.
Egyszeruen nem birom felfogni, hogy ha valaki segitseget ker, akkor mas miert erez ingert arra, hogy bantsa?!
Kerdezohoz: Honnan van a gyogyszer? Elvileg csak orvostol lehet. Ugyhogy szerintem elsodlegesen vele beszeld ezt meg, hisz o szakember.
Esetleg nem tudnad azt csinalni egyelore, h csak akkor veszed be, ha szukseges? Ugy ertem, nem rendszeresen.
Kozben kezdj el pszichologushoz jarni. Itt mi semmi olyat nem fogunk tudni irni, ami hasznosabb lenne, mint amit egy - teged korabban megvizsgalt - pszichologus tanacsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!