Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Aki hasonló helyzetben van,...

Aki hasonló helyzetben van, mit gondoltok, megállnátok a helyetek egy ilyenben, ha igen, bírnátok is idegekkel?

Figyelt kérdés

Tehát a helyzet: eléggé extrovertált voltam/vagyok, régen egyetlen barátom sem volt, így mindig egyedül voltam, ma is nagyon sok olyan hobbym van, amit egyedül csinálok, és időről időre (gyakrabban, mint egy normális embernek) rohadt nagy szükségét érzem annak, hogy egyedül lehessek. Nem mintha nem szeretném a barátaimat, családomat, nem szeretnék velük lenni, de szükségem van egyedüllétre, gondolom, ennyire hozzászoktam.

Nyárra tervezek egy stoppolós, couchsurfinges (kanapészörfözés, ha valaki így ismeri) utazást. Nem ismerősökkel indulnék, de szeretnék minél többet szerezni az úton. Azt tudom, hogy a stoppolás, surfölés része menne, de annyit még nem fejlődtem, hogy csak úgy spontán tudjak vadidegenekkel hosszútávú kapcsolatot kialakítani (pár percig elbeszélgetek velük, de utána elfelejtjük egymást, megy ki merre akar).

Na, most a kérdés az, hogy aki hasonló helyzetben van/volt, vagy el tudja képzelni, mit gondol, neki menne egy ilyen utazás? Ha igen, hiányozna-e az egyedüllét, vagy ennyi időre kibírná?

(Arról nem kérek kommentet, hogy milyen módokon fognak megerőszakolni, megölni, vagy mennyiért fogják eladni a vesémet, most nem ezt kérdeztem).

2016. márc. 15. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
2016. márc. 15. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:

:D én hasonló beállítottságú vagyok.

És úgy gondolom nekem is menne a stoppolós rész, meg az utazás (persze ha nem számítom a veszélyeket, amik ugye valóban reálisak, de a hosszútávú kapcsolatok nálam valószínűleg reménytelenek lennének. Pedig estrovertáltnak tartom magam. Könnyen ismerkedek, de a kapcsolattartás nem megy.

Egy nyárra kibírnám talán, hogy folyton legyen körülöttem valaki, bár kétségtelenül előfordulnának helyzetek, amikor inkább lennék egyedül... Bár én az a fajta vagyok, akit a sima társaság nem zavar különösebben, csak ha úgy érzem már kényszerből mennek a beszélgetések, vagy a másik annyit beszél, hogy elkalandozik a figyelmem.

2016. márc. 15. 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:
*introvertált
2016. márc. 15. 20:25
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen, bocsi, ennyivel azért tisztában vagyok, véletlenül írta át a telefonom (soha nem írtam még le ezt a szót, nem is értem, miért erre "javította").

2. Köszi a választ!

2016. márc. 15. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!