Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt valaki hozzám hasonló?

Van itt valaki hozzám hasonló?

Figyelt kérdés

Nemrég találtam egy képet és teljesen magamra ismertem.Az áll rajta(nem szó szerint lefordítva) hogy "Én vagyok az a barát,akinek a csoport mögött kell haladnia, ha nem elég széles a járda.Én vagyok az a barát, akinek a szavába vágnak egy beszélgetésben.Én vagyok az a barát,akit hátrahagynak, amikor arra kérem őket hogy várjanak meg.Én vagyok az a barát, akit soha nem hívnak meg hogy együtt lógjon a többiekkel.Én vagyok az a barát, aki ha el akar menni valahová, neki kell hívnia a többieket hogy megbizonyosodjon hogy nem megy egyedül.(Tudom,az utolsó nem sikerült valami érthetőre><)"

Szóval magamra ismertem, és úgy érzem kezdek belefáradni hogy én mindenkivel kedves és segítőkész vagyok, de nem kapom ugyanazt vissza amit adok.Van az iskolán kívül 1-2 olyan barátom akikkel más a helyzet, de sajnos őket ritkán látom.És elég rossz érzés egyedül tölteni minden iskolai szünetet, mert nem hívnak sehova, vissza sem írnak ha írok.Azt elismerem hogy nem vagyok valami nagy bulizós, meg inkább introvertált tipus vagyok, de elég jó barátnak tartom magam, csak senki sem veszi a fáradtságot hogy megismerjen.

Vannak itt hozzám hasonló emberek? Ha igen, ti hogy kezeletik ezt a helyzetet?

16/l

2015. dec. 28. 17:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
66%
Hasonló vagyok, és úgy kezelem a helyzetet, hogy nem izgatom rajta magam. Egyszerűen már nem zavarnak ezek a dolgok. Ha gondolod, írj privátot.
2015. dec. 28. 17:20
 2/19 anonim ***** válasza:
47%
Sajnos rossz baráti körben mozogsz.velem is ez volt de nem bánkódok emiatt. Inkább próbálj olyanoknak jót tenni akik tényleg megbecsülnek...
2015. dec. 28. 17:27
 3/19 anonim válasza:
96%

Persze, hogy vannak. Én már kezdem jó dolognak felfogni, legalább ha valami hülyeséget csinálok, le se sz*rnak.

Úgy tudsz ebből kitörni, hogy nem foglalkozol velük, és csinálsz valamit magadtól.

Mert ez az egész azért van, mert a többi embert jobbnak hiszed, mint te magad. És azzal, hogy segítőkész vagy velük, azt hiszed, hogy kedvelni fognak. Pedig nem.

Ne láncold le magad más emberekért. Ugyanolyanok, mint te. Inkább dolgozz, és mutasd meg, hogy te is eltudsz érni akármit. Ha meg észrevesznek, TE ne vedd észre őket.

2015. dec. 28. 17:32
 4/19 Clay Morrow ***** válasza:
75%
Tiszta én csak lány kiadásban. Hogy kezelem? Néhányszor én is jól kiba.szok velük, hogy érezzék a törődést. Én is belefáradtam hányszor, de én is introvertált típus vagyok így nem hat meg annyira. Az utóbbi időben sokat kattogtam, kattogok ezen, de nem éri meg. Én jobban érzem magam itthon, majd mikor kedvem van kihívom őket és ennyi.
2015. dec. 28. 17:40
 5/19 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom, mi a baj.Lehet, hogy tényleg csak rossz a baráti kör, de ahogy az utolsó válaszoló írta, kicsit tényleg alábecsülöm magam és gondolom ez "kisugárzik" és látják rajtam.Csak nemtudom hogyan tudnék ezen változtatni.
2015. dec. 28. 17:46
 6/19 A kérdező kommentje:

Bocsánat, utolsó előtti válaszolót akartam írni:D

Utolsó:Sokszor én is kezdem inkább így érezni.Jól érzem magam itthon, szóval alapból nem lenne baj csak amikor meglátom hogy néhány embernek milyen jó barátaik vannak elszomorodom hogy én mit csinálok rosszul:(

2015. dec. 28. 17:49
 7/19 anonim ***** válasza:
52%
Ó, Istenem 3-mas köszönöm! Most rájöttem egy nagyon fontos dologra!😊
2015. dec. 28. 17:52
 8/19 anonim ***** válasza:
70%

Az osztályomban én is így vagyok. Nem szoktam konfliktusba kerülni senkivel, csak általános beszélgetésen kívül közelebb se kerülök senkihez. Őszintén nem is zavar, én is introvertált típus vagyok, meg kicsit furcsa is. Nem hiszem, hogy annyira jól érezném köztük magamat az osztályon kívül. (Meg bevallom, a legtöbb kortársamat kissé le is nézem, de ez most más téma.)

Viszont van egy barátom (nem osztálytárs), akivel szoktunk közös programokat szervezni.

2015. dec. 28. 18:24
 9/19 anonim ***** válasza:
34%
Bár már rég kijártam a gimit, az egyetemen is végeztem már, de kicsit magamra ismertem most én is. Nyugi, az introvertált emberek nehezebben tudnak barátkozni, nyitni, megnyílni. De ez sem mindig igaz, mert én is ilyen vagyok, mégsincs gondom a beszélgetésekkel, nyitással egy társaságban, vagy azzal, hogy feltaláljam magam. Inkább a magány, egyedüllét igényes erős bennem, de van egy határ, amikor már azt érzem, felrobbanok és muszáj emberek közé mennem. Nem kell mindenkinek tipikus tininek lenni a te korodban sem, kellenek balance-nak az ilyen emberek is, mint te, mert ettől szép a világ: hogy mindenki egy egyéniség. Szóval ne keseredj el, majd ha elkerülsz egyetemre, vagy valami jó szakmát elkezdesz tanulni, lesznek hozzád hasonló emberek, én is így voltam. Én most csak azért vagyok magányos farkas, mert egyéb okok miatt el kellett költöznöm az egyetemi városból, ahol a barátaim élnek, és most, ahol élek csak 1-2 barátom van. Régebben nagyobb társaságom volt, de mindenki szétszéledt munka, tanulás, magánéleti dolgok miatt. Kissé bánom, de ez van. Amúgy ha leírnád, hol élsz, ha nem messze, még ütköznék is veled dumálni egy kiadósat.
2015. dec. 28. 18:51
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Az utóbbi időben hasonlítok hozzád. Csak akkor van "barátság", ha én teszek érte. Más senki...
2015. dec. 28. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!