Van itt valaki hozzám hasonló?
Nemrég találtam egy képet és teljesen magamra ismertem.Az áll rajta(nem szó szerint lefordítva) hogy "Én vagyok az a barát,akinek a csoport mögött kell haladnia, ha nem elég széles a járda.Én vagyok az a barát, akinek a szavába vágnak egy beszélgetésben.Én vagyok az a barát,akit hátrahagynak, amikor arra kérem őket hogy várjanak meg.Én vagyok az a barát, akit soha nem hívnak meg hogy együtt lógjon a többiekkel.Én vagyok az a barát, aki ha el akar menni valahová, neki kell hívnia a többieket hogy megbizonyosodjon hogy nem megy egyedül.(Tudom,az utolsó nem sikerült valami érthetőre><)"
Szóval magamra ismertem, és úgy érzem kezdek belefáradni hogy én mindenkivel kedves és segítőkész vagyok, de nem kapom ugyanazt vissza amit adok.Van az iskolán kívül 1-2 olyan barátom akikkel más a helyzet, de sajnos őket ritkán látom.És elég rossz érzés egyedül tölteni minden iskolai szünetet, mert nem hívnak sehova, vissza sem írnak ha írok.Azt elismerem hogy nem vagyok valami nagy bulizós, meg inkább introvertált tipus vagyok, de elég jó barátnak tartom magam, csak senki sem veszi a fáradtságot hogy megismerjen.
Vannak itt hozzám hasonló emberek? Ha igen, ti hogy kezeletik ezt a helyzetet?
16/l
Persze, hogy vannak. Én már kezdem jó dolognak felfogni, legalább ha valami hülyeséget csinálok, le se sz*rnak.
Úgy tudsz ebből kitörni, hogy nem foglalkozol velük, és csinálsz valamit magadtól.
Mert ez az egész azért van, mert a többi embert jobbnak hiszed, mint te magad. És azzal, hogy segítőkész vagy velük, azt hiszed, hogy kedvelni fognak. Pedig nem.
Ne láncold le magad más emberekért. Ugyanolyanok, mint te. Inkább dolgozz, és mutasd meg, hogy te is eltudsz érni akármit. Ha meg észrevesznek, TE ne vedd észre őket.
Bocsánat, utolsó előtti válaszolót akartam írni:D
Utolsó:Sokszor én is kezdem inkább így érezni.Jól érzem magam itthon, szóval alapból nem lenne baj csak amikor meglátom hogy néhány embernek milyen jó barátaik vannak elszomorodom hogy én mit csinálok rosszul:(
Az osztályomban én is így vagyok. Nem szoktam konfliktusba kerülni senkivel, csak általános beszélgetésen kívül közelebb se kerülök senkihez. Őszintén nem is zavar, én is introvertált típus vagyok, meg kicsit furcsa is. Nem hiszem, hogy annyira jól érezném köztük magamat az osztályon kívül. (Meg bevallom, a legtöbb kortársamat kissé le is nézem, de ez most más téma.)
Viszont van egy barátom (nem osztálytárs), akivel szoktunk közös programokat szervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!