Mit gondoltok az érvágásról?
Szerintem a gyenge emberek muvelnek ilyet. Eloszor is, ha valami megakar halni, minek vagdossa magat? Vagja el az utoeret, de azert hogy sajnaltassa magat, mert neki "milyen sz_ar elete van es meg nyilvanosagra is hozza, azokat ugy felpofoznam..
Az ilyen embereknek kene elmenni katonanak, vagy valamilyen kuzdosportot csinalniuk amikben levezethetik es elohozhatjak az onkontrolt. Nagyon gaz egy fiataltol de egy oregebbtol meg meg jobban. Hanyingerem van az ilyen emberektol. Es akkor megossza a nagykozonseggel.... En elhiszem hogy vannak problemai... Kinek nincsenek? En ha annyira ideges vagyok inkabb foldhoz vagok vmit... De nem teszek kart magamban, tett mar eleget a kornyezetem vagy az emberek, nem akarom h megjobban nyomorusagosnak lassanak, azert szeretnek ha azt latna mindenki h ha nyakig elvagyok merulve a sza_rban akkor is felalok.
Hát, ez szerintem nem éppen a legjobb módja a feszültséglevezetésnek. Véres, nagyon veszélyes, és egy életre nyoma marad.
Ha már valaki úgy gondolja, hogy neki a fájdalom a legjobb mód a feszültséglevezetésre, akkor keressen kevésbé veszélyes módot. Amikor nekem gondjaim voltak, egy toll kupakjával karcolgattam magam, vagy éppen a körmeimmel, mert az tud fájdalmas lenni, de nem okoz mély sebet, nem jár vérzéssel, csak a felszín sérül.
De a legjobb az lenne, ha nem a fájdalomban, hanem valahol máshol keresne szórakozást, pl. számítógépes játékok, sportok, zene, stb. Az éneklés például egy nagyon jó dolog, az ember kiadhatja magából az érzéseit, főleg, ha otthon van, és senki nem hallja. Én mostanában azt csinálom, hogy, ha van időm, és szeretnék kikapcsolódni, bekapcsolom a kedvenc zenéimet, és éneklem a felvétellel együtt.
Ez régen nem egy gyógymód volt?
Amúgy azt gondolom, akik ezt művelik magukkal, azok idióták, és sürgősen kezelésre szorulnak. Nincs olyan élethelyzet, amit a vagdosás megoldana, kivéve, ha életveszélyben vagy, és mondjuk egy medvét vagdosol.
Ha feszültséget akarsz levezetni, menj el futni! Hatásosabb és egészségesebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!