Miért van ez így?
Nem vesz komolyan/kihűlt a barátságotok akármilyen szomorú/rosszul eső tény ez.
De mielőtt ítélkeznél próbálj meg beszélni erről vele.
Szerintem csak túlságosan mellre szívod az egészet ez alapján amit írtál nyugodtan elmondhatná szerintem a legtöbb ember pontosan azt amit leírtál. Amúgy az első megválaszolta "nem vesznek komolyan" én is nagyon sokszor jártam így jó én egész más helyzet is vagyok:D, mert eléggé komolytalannak is érzem magamat.
Viszont én is voltam már többször is a fordított helyzetben amikor én nem tudtam a másikat komolyan venni, és így már őket is megértem..de amikor így voltam arra is rájöttem ,hogy igazából velem is van baj bőven azért hogy a másikat nem tudom komoylan venni...itt a saját önértékelésemre gondolok.
Nagyon sokszor átváltoztam ilyen energia vámírrá néha direkt...csak azért, hogy az önbizalmamat tápláljam érdekes, hogy ilyenkor lettek szerelmesek azok a lányok:) amikor normális voltam leszarták, ha bajom volt így meg annak is örültek ,ha nem aha igen a válaszom mindenre. "Szerelmesek" meg kell várnod a normális embert az életedben ahol nem lesz ez (ahogy pl nekem is) addig meg rajtad áll mire használod a tested:D, és a lelked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!