Mit tegyek? Nagyon felesleges ember vagyok. Se barátaim se,
barátnő. Munka után mindig csak únalom. Úgy érzem kár
volt meg születnem. Évek óta ez van. Más is van így?
Lehet hogy ez a sorsom azér ilyen pocsék az életem? F
"Keress lehetőséget a jótékonykodásra. Meg fogod látni, hogy mennyivel nehezebb helyzetben levő emberek léteznek, és ettől megjön majd az életkedved."
"# 5 Ettől miért jönne emg bárki életkedve?"
Azért, mert elkezdheti megtapasztalni, hogy van értelme az életének: az, hogy másokon segítsen. Szerintem egy próbát megér. Tapasztalatból mondom.
2016. szept. 25. 19:19
12/17 anonim válasza:
9-es, jó fej vagy. :D
Paraszt' ne vedd magadra, jogos amit írsz,pláne miután kifejtetted. Csak egy mondatból az embereknek nem igazán esik le, ha nem szemlélteted példával, de igazából utána sem sokszor.
Egyébként is tök mindegy, mert adhatja itt bárki a legjobb tanácsokat, elolvashatja a legjobb könyvet is a "mit kezdjek az életemmel halálra unom magam" kategóriában, nem elég, ha tudod, mit kéne tenni.
Az nem elég, ha tudsz valamit, ha nem csinálod, csak ülsz otthon a seggeden. :)
2016. szept. 26. 09:08
13/17 anonim válasza:
Nem értem miért van lepontozva az, aki bármilyen tanácsot is próbál adni. De komolyan :)
2016. szept. 26. 12:21
14/17 anonim válasza:
Nem olvastam el a válaszokat, lehet már írták: menj el pazichológushoz. Nem akarlak diagnosztizálni, de én a depresssziómmal hasonlóan érzek (éreztem), és abból egyedül nem lehet kijönni...
2022. febr. 15. 11:07
15/17 anonim válasza:
nekem a gyk felüdülés, egy társadalmi lecsapódás ahogy itt agyarországban élünk.mindennap küzdök azzal, hogy menjek -e vag ymaradjak-e? magyarnak születtem, itt szenvedek,szószerint napi 1000 kőkemény magyar forintból.segély igen.más is kapja, nekem is jár Ennyi segítség.másnak meg minden jár.evvan.ezt kő szeretni ahogy felénk mondják.a depresszió magyar népbetegség, velünk születik.ha nem dolgozunk rajta mindenre kihat.egy pszichológus is sokat tud segíteni, ahogy előttem írták, ha nem teszel érte akkor semmi se fog változni.minden apróságnak kell örülni.nagyon szép tavaszi napunk lesz,élünk van kajánk,ha nem is luxusban élek de van mindenem.ha meg az egészségem is javul tudok majd dolgozni újra.nem vagy lúzer kérdező,senki se az! ne becsüld le magad! mindenki értékes.sajnos erre magamat is kell sűrűn figyelmeztetnem.csak most mindenkinek vmiért nehezebb az élete, megvan mindenünk és mégis hiány érzetünk van.mert a többinek több van stb. az irígység a legnagyobb bűn.tényleg az.de mindenki bűnös :D szóval gondold azt, hogy rád mennyien irigyek.van számítógéped, okostelefonod, IVÓVÍZZEL ÖBLÍTJÜK A WCt emberek! luxusban élünk és fel se fogjuk.nekem a depressziómat a zene és a testmozgás gyógyítja,meg szedni kell a gyógyszereket.de lehet simán nem nézek többé híradót-se semmi propagandát :D azt meghagyom a nagykutyáknak :D vau
2022. febr. 18. 06:24
16/17 anonim válasza:
ps.: ezt a parasztozást kezdjétek elhagyni plíz. ez ugyanolyan bántó mint a cigányozás, zsidózás stb. ezekre az emberekre a suttyó jelző sokkal jobb. a parasztok szabadok voltak,vagyzunk most is. én mkindig is büszke löszök rá, hogy hunnan gyüttem.ahányszor parasztoztok annyiszor fogok egy köcsögöt egy xaros "számotokra parasztot földbe döngölni! amíg nem fogjátok tisztelni azokat a kis embereket akik nektök ételt tösznek az asztalra. suttyók.
2022. febr. 18. 06:28
17/17 anonim válasza:
ps.2. ti zsellérek vagytok fel se fogjátok gugli nélkül mit jelent.TIK zsellérek vagytok.én akkor önni fogok amikor TIK 1000 forintos kenyeret ösztök, akkó jó lösznek az igazi parasztok,ugye? jah majd öszitek az aszfaltot meg szaguljátok a hajléktalanok húgyszagát, akár pestön vagy szegedön.igénytelenség a nagyvárosokban van, nálunk előre köszön a hajléktalan és ha még iszik akkor is dolgozik a xaros cigijéért.és Tiszták!ha felmutatja bármelyik kibebaxot nagy város hogy a hajléktalanokat megfelelően ellátja utánna mindenkinek ingyen körbemutatom az ÉN városomat!mégha két hülye pöcs szétszedi is.ja igen, vásárhelyi vagyok és kvára unlak titeket.minden xar mocskos suttyót!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!