Mit tegyek? Nagyon felesleges ember vagyok. Se barátaim se, barátnő. Munka után mindig csak únalom. Úgy érzem kár volt meg születnem. Évek óta ez van. Más is van így? Lehet hogy ez a sorsom azér ilyen pocsék az életem? F
Kezdj el inni, gyurni. Ha meg mindig vannak probelmaid akkor kezdj el valami hobbit amivel ugyan nem oldodo meg a problemakat de addig el tudod vele terelni a figyelmedet amig teljesen depresszios nem leszel.
Ez a magyar alom, ezt koveti mindenki.
Sétálni szoktam.
De semmilyen sport nem érdekel.
Nem értem miért vagyok ilyen luzer.
Nézd meg még a hasonló 200 kérdést ebben a kategóriában. Sőt megspórlom neked:
Lesznek akik megmondják hogy hasonlóan éreznek, esetleg szívesen beszélgetnének. Váltotok pár üzenetet, ami ilyen-olyan okokból meg fog majd szakadni, pl.azért, mert mindketten a saját kis nyavalyás életetekről rinyáltok, ami a másikat nem érdekli. Ha véletlenül egy városban vagytok, és találkoztok, arra is kicsi az esély, hogy megismétlitek, de nem kizárt.
Aztán jönnek a nagyágyúk, akik leordítják a fejedet hogy milyen gyenge vagy, az etiópoknak rosszabb, sz_rul élsz, ne fogd másra, a te hibád, menj konditerembe stb. Ezeket lepontozod, majd visszapofáznak, kialakul egy nagy veszekedés, amit jónéhányszor már végigröhögtem (amíg szórakoztató volt, élen a paraszttal a fehér lovon, aki most is megtisztelte kérdésedet, és úgy látom mindjárt ugrani fog:)).
Van aki tényleg felsorol pár programot, dolgot, amit te elengedsz a füled mellett, mert inkább önsajnálatban szeretnél ülni nyakig.
Szóval kb ezek a lehetőségek, bár biztos kihagytam néhányat. Ja igen! Azt hogy ha valakivel nyilvánosan írjátok, hogy találkoznátok, akkor hisztérikusan törlik a kérdést:)
Szóval, most mondd meg őszintén, nekem ez nem volt időpocséklás, mert kvajót röhögtem amíg ezt leírtam, de te miért nem kezdesz valamit az életeddel inkább? Ahelyett például hogy a gyakorin pazarold.
Hogy a l_f_szba lehet unatkozni, ha egyszer életben vagy, mozognak a végtagjaid? Ne merd a pénzre fogni, mert van hogy 3000ftból kell éljek egy hétig. És kölcsönbiciklin kölcsönsátorral bejártam a fél Magyarországot. egyedül.
Térjetek észhez, emberek.
9#
Nem tudom, hogy engem miért kellett negatív példának hozni, amikor ugyanazt mondom amit te.
Keljen fel és kezdjen valamit az életével. A nyavajgástól semmi nem lesz jobb. Te ugyanezt tanácsoltad a kérdezőnek.
Az a különbség, hogy én nem töltöm az időmet azzal, hogy a pici lelkét ápolgassam, meg leírjam, hogy mit tegyen. A legtöbbjük úgyis leszarja, mert csak sajnáltatni akarja magát, aki pedig komolyan változtatni akar az ír privátban, hogy adjak tanácsot.
Ja és én tapasztalatból írok. Annó ugyanilyen kérdéseket írogattam, aztán rájöttem, hogy ettől nem lesz jobb és változtattam magamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!