Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » (HELP! ) 18 éves leszek nem...

(HELP! ) 18 éves leszek nem sokára és még egyszer sem voltam berúgva vagy bulizni barátokkal, hogyan változtassak?

Figyelt kérdés

A 18. évbe lépés napja itt MO -n egy nagyon fontos dátum mert innentől leszek felnőtt és a baj az hogy nincs senki akivel el tudnák menni bulizni berúgni vagy akármit csinálni (barátokra gondolok) pedig ha valamikor akkor most ki kellene rúgni a hámból, és van egy olyan rossz érzésem, hogyha ezen a napon/hétvégén nem tudok elmenni valahova akkor az egy hatalmas negatív élmény lesz amit egész életemben bánni fogok :(

Őszintén szólva, a megfejtést tudom: szerezzek barátokat és menjek el velük

de az a baj, hogy én nem vagyok egy nagy személyiség ha a társas kapcsolatokról van szó, sosem tudtam kezdeményezni a jelenlegi osztálytársaim hatalmas 0 -k és más barátom nincs (már aki el tudna jönni) :/ VISZONT NEM AKAROM AZ EGÉSZ ÉLETEMET EGY BAFSZKÉNT LEÉLNI és a háttérben meghúzódó 0 lenni aki soha semmit nem kezd az életével....

(Sajnos nem tudom a megfelelő választ sem a kérdést de ha van köztetek valaki aki tudja mit kezdhetnék ezzel az úgyis érti és remélem leírja :)

F/17

2016. szept. 12. 16:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
13%
XDDD
2016. szept. 12. 17:05
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

Az szomorú, ha egyáltalán nincs társaságod.

Abban semmi rossz nincs, ha nem rúgtál még be. Ne ezért akarj barátokat.

Talán olyan társaságot kéne keresned, ahol nem az a fő, hogy mikor fognak berúgni, hanem akik hozzád hasonlóak.

2016. szept. 12. 17:07
 3/12 anonim ***** válasza:
65%
Jaj.Végy magadnak egy tucat sört, aztán idd meg.S már be is rúgtál.
2016. szept. 12. 17:37
 4/12 anonim ***** válasza:
57%

"ha valamikor akkor most ki kellene rúgni a hámból"

Miért is? Csak, mert sok idióta maga alá fosik, mert 18? Hagyjuk már és akkor mi van?

Igen az tényleg nem jó, hogy még nem voltál barátokkal bulizni, de ez önmagában egy probléma, nem az, hogy nem voltál még részeg vagy, hogy 18. szülinap...

Én voltam igaz nem soskzor bulizni barátokkal, de pont elszartam, hogy 18. szülinapomkor semmi nem volt, ahogy se 17 nél se a 19 nél se a 20 nál...

El kéne felejteni az embereknek ezt a sok társadalmi marhaságot, hogy ez ciki az ciki, ne legyél már szűz, légy részeg, gáz, hogy enm szívtál még stb. stb... A szülinap az szent, ott természetesen fosásig kell idd magad stb... Vicc az egész, itt csak az a probléma, ami nem feltétlenül a te hibád, hogy nincsenek barátaid...

Én is így jártam, szar soztálytársak ,aztán msot itt vagyok tök nullán 20 évesen... Rohadtul nem tudom pozitívumként felfogni, hogy voltam márkultúráltan részeg, voltam már seggrészeg, szívtam már füvet stb... valahogy sokkal többre rétékelném, ha lett volna valami normális kapcsolatom lánnyal ,vagy most is lennének barátaim...

Még akkor is többet rétem volna el, ha olyan barátaim lennének akikkel az életbe nem ittam volna...

Visszagonodlok, hogy de jó legalább buliztam párszor egy jót... hát nem, inkább visszagondolok, és a f&szomat sem érdekel ez, inkább az a gáz, hogy msot mi van és mi nincs, nem az, hogy annó mit csináltam vagy mit nem.

Br ahogy elnéztem eddig eléggé magányosan vagyo kezzel a véelménnyel, mert mindenki azt fújja, hogy bulizni kell, és legalább visszagondolsz erre az időszakra és éltél stb... hát szerintem nem, na mindegy.

2016. szept. 12. 17:40
 5/12 anonim ***** válasza:
65%
Az eléggé látszik hogy mentálisan nem éred el a 18...
2016. szept. 12. 18:32
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Elárulok egy nagy titkot... Attól hogy 18 leszel az ég világon semmi sem fog megváltozni :D Mit kell ennek ekkora jelentőséget tulajdonítani... lol
2016. szept. 12. 18:48
 7/12 JohnnyBoy002 ***** válasza:
72%
Mit jelent 18 évesne lenni? Annyit, hogy véget ér a gondtalan élet és egyre több lehetetlen helyzetben leszel. Dolgozni kell, de nincs munkahely, örülsz, ha havi sz*ros 72.000 ft-ért felvesznek dolgozni, a munkahelyeden kell lenned napi 8 órát és közben el kellene menned ügyeket intézni, orvoshoz, stb., de két helyen nem lehetsz egyszerre. Az emberi kapcsolatok jelentéktelenné válnak, jön-megy mindenki az életedben, a politikáról meg a pénzről szól minden. Barátocském örülj a jelenlegi problémáidnak4
2016. szept. 13. 08:26
 8/12 anonim ***** válasza:
23%

"örülsz, ha havi sz*ros 72.000 ft-ért felvesznek dolgozni"

Azért az nagy mértékben függ attól, hogy hol élsz... Erre felé simán havi 130-150 ekért lehet dolgozni, bár igaz, hogy az albérletek is drágábbak.

2016. szept. 13. 18:17
 9/12 JohnnyBoy002 ***** válasza:
26%
Nahát itt CSongrád megyében csak azért kapkodnak ennyire aki már befutott. Egy pályakezdő ne is reménykedjen, örüljön, ha közmunkát kap!
2016. szept. 13. 19:21
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó háromnak a munkaügyi dolgok felvázolását de ez elég is lesz :)

A többieknek ma vagy holnap fogom kifejteni a vèleményemet, és ezúttal köszönöm mindenkinek, hogy kommentelt.

2016. szept. 13. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!