Hogyan változtassak? Mit csináljak?
2 hónapja véget ért az első kapcsolatom,ami 10 hónapos volt.A vége sajnos nem sikerült a legszebben,de nem haraggal váltunk el,szerencsére mindent sikerült rendesen megbeszélni. Viszont "inkább kikerüljük messziről a másikat,minthogy elsétáljunk mellette" helyzet állt föl. Mindketten nagyon-nagyon szerettük egymást,így egy hatalmas űrt tölt most be nekem a hiánya. Azt mondják a barátai,hogy nála is ugyanígy van,de a folytatás esélytelen. A barátnőm most ismerkedett össze egy fiúval,akivel szerencsére alakulóban van már egy kapcsolat. Mivel a barátnőm is először tapasztalja ezt az érzést (egyébként 15 évesek vagyunk)ezért a beszélgetéseink többnyire arról szólnak,hogy ő most mennyire boldog,én pedig nem szeretném elrontani az örömét a nyomorommal,amit érzek.A másik barátnőm most nagyon beteg volt a héten,ezért őt sem nyaggattam.Az a helyzet,hogy újra arra vágyom,hogy valaki átöleljen erősen,újra azt érezzem,mint tavaly ilyenkor. Csak sajnos..elég magányosnak érzem magam.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!