Min változtassak?
Úgy érzem üres az életem, amíg egyedül vagyok sok értelmét sem látom. Ismerkedni nem sok lehetőségem van, mert barátaim nagy része elköltöztt ezért társaságban is nagyon keveset vagyok.
Légyszives ne írjátok azt h foglaljam le magam hobbikkal, mert ez nem megoldás; szoktam biciklizni, úszni, sétálni, ezeket szeretem is de nem akarok valami fölösleges, eszement dologba belefogni, hogy jobban lekössem magam.
- F27
Még egy kiegészítés: munkahely sem játszik, mert magánvállalkozást viszek, nincsenek beosztottjaim, sem "olyan" üzleti partnereim.
Nem állítom, hogy nincs az életemnek célja, mert vannak céljaim (inkább csak az érzésre akartam utalni) csak azokat a célokat (utazás, családalapítás) egyedül nem tudom megcsinálni.
Előre is köszi az építő jellegű hozzászólásokat!
Hátőő :D Vízalatt nem tudom lehet-e beszélgetni. Férfi tusolóba meg lehet nem engednék be, akivel szivesen elmennék :D
Biciklis társat neten találni? Érdekesen hangzik, van ilyen? Melyik oldalon?
Nem vagyok vallásos, múltkor egy hittérítőt majdnem letérítettem a hitéről, mondjuk csak kérdéseket tettem fel neki :-)
Elnézést a nyers kifejezésért, de: képzeletbeli barátokra nincs szükségem.
Megnéztem az oldalt, van fent 50 korombeli, abból 10-nek van fényképe. Ezért nem fogom megadni a lakcímemtől kezdve mindent és tagságot váltani. Annyira nem is akarok túrázni. Főleg h csak barátnő kéne :-)
Sokkal nem lettem előrébb, ezért köszi... mondjuk nem tudom milyen egetrengető ötletet várok itt a válaszolóktól :D
Szia! :) Tudom, hogy írtad, hogy ne mondjuk olyat, hogy foglald le magad hobbikkal, de szerintem ez lenne a megoldás. Én a helyedben belefognék egy olyan sportba vagy csoportos hobbiba, ahol közösségbe kell menni! Lehet ez bármi, de komolyan. Találj ki valami új dolgot, ami megtetszik és azt próbáld ki :D Lehet ez egy nyelvtanfolyam, salsa kurzus, zumba (xD)... tényleg, bármi. Ha az ember keres, akkor talál. :) Nem kell milliárdokat kiadni az ilyesmiért. És honnan veszed, ha eszement, ha ki sem próbáltad? Miért nem adsz neki egy esélyt? :D Lehet, hogy az új szerelmedre lelsz abban a dologban, és éjjel-nappal azt akarod majd csinálni. Lehet, hogy a szenvedély hiányzik az életedből, amitől érzed, hogy élsz.
Amiket csinálsz, azokat szereted? örömmel végzed? Vagy csak tehernek, monotonnak, megszokásnak érzed?
Én is sokáig üresnek éreztem magam, mert nem találtam azt, amit szerettem csinálni, és amiben remekelni akartam. Sok mindent kipróbáltam, mire sikerült. És aközben a folyamat közben nagyon sok barátot találtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!