Egyedul vagyok es kibrandultam szinte a vilagon mindenbol ez 17 evesen normalis es mivel valtoztassak rajta? /l/
neked leginkább igaz barátokra vagy olyan emberekre lenne szükséged, akikre számíthatsz. ilyeneket viszont manapság nagyon nehéz találni.
legalábbis nekem úgy tűnik, a fő probléma az,h egyedül érzed magad.
"Ha magadat megváltod, a világodat is megváltottad!"
Ez a komoly valóság és igazság!
A változáshoz plusz oxigén kell a szervezetnek. Kétféleképpen lehet plusz oxigént juttatni, az egyik a lélegzet, a másik folyadékkal az emésztőrendszerbe.
A környezetét mindenki olyannak látja amilyen a hangulata. A rossz hangulatot és közérzetet az oxigén hiánya okozza, ami sejtszinten befolyásolja az egész szervezet működését
De adtól ugye még le fogsz éretségizni?
Nehogy emiatt ott hagyd a suli!
Mi okozta ezt az egészet te benned?
Hogyan jutott el ez az egész benned?
Szpichologushoz kellene járnod lehet nem hiszel benne de az sokkal jobban segítene neked mint itt bárki a szpcihologus kideríti hogy mi okozta ezt az egészet és segít benned uj reményeket új célokat felvenni. Ugymond össze rak téged.
Vannak ingyenes szpichologusok is úgyhogy nem kell meg ijedni mert nem minden pénz dolog.
Azt ajánlom a kemény munkában keresd a boldogságod.
Úgy gondolom nincs is jobb, mint a jól végzett munka öröme :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!