Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Elég magányos vagyok, nem...

Elég magányos vagyok, nem tudom min kéne változtassak?

Figyelt kérdés

A szüleim sose foglalkoztak velem,testvérem nincsen.A többi rokonnal se túl jó a viszonyunk.4 éves voltam mikor elváltak.Semmi érdekes nincs az életembe,2 hetente megyek apámhoz,aki akkor se nagyon van otthon.Anyámat nem érdeklem.

Igaz barátaim sose voltak,mindig is egyedül voltam.Senkivel sem lesz annyira közeli kapcsolatom,ha valakihez is közelebb kerülök,akkor se érzem hogy fontos vagyok neki.Jön a nyár,megint egyedül fogom tölteni.

2015. máj. 27. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem benned van a hiba, nem a legjobbak a körülményeid, nem csoda, ha magányos vagy!
2015. máj. 27. 19:57
 2/4 Crudius ***** válasza:

:( sajnálom.

próbálj megbarátkozni egy hasonlóan magányos elhagyott emberrel... meg fogjátok érteni egymást, és ez boldogságot fog okozni. És akkor lesznek szebb idők.

2015. máj. 27. 20:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi már párommal sok mindent megéltünk, gyerekünk nincs, illetve már kirepültek. Szerető és szeretni való család vagyunk. Ha gondolod hozzánk eljöhetsz egész nyáron! Írj privit, és mailben, esetleg skypen megismerkedhetünk.
2015. máj. 27. 20:43
 4/4 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy meg hogy milyenek a penzügyi kőrülményetek, de én a legjobb brátommal a people team táborba ismertuk meg egymást . Ott pont ez a lényeg hogy az emberek ossze baratkozzanak . Es ha az anyukad ugyse foglalkozik veled akkor lehet hogy megkonyitene ha 3 hetre elmesz
2015. máj. 29. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!