Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy lehetne kitörni a magányo...

Hogy lehetne kitörni a magányos időszakból?

Figyelt kérdés
Nem vagyok magányos farkas típus, de most pár hónapja úgy alakul az életem, hogy sokat vagyok egyedül, mert szétmentem a barátommal és a barátaimmal sem találkozom túl sűrűn. Igazándiból kb. ugyanannyit, mint mikor barátom volt, és ez így elég kevés. Szeretnék kicsit többet kimozdulni, hogy pörögjenek az események, de úgy érzem nincs kivel. Van 4-5 barátom, de nem szeretnék rájuk akaszkodni jobban, csak mert most nincs párom. Ezt sose szerettem másokban. Persze így utólag már belátja az ember, hogy szorosabb kapcsolatot kellett volna ápolni a barátokkal is és nem csak havi 1 esetleg 2 találkozást beiktatni. Szeretnék új embereket megismerni, de nem tudom hol lenne rá alkalmam..Valaki van/volt már hasonló helyzetben?
2015. máj. 14. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Én pont így jártam. Ha tényleg a barátaid, nem fogják úgy gondolni, hogy rájuk akaszkodsz. Ha nem jársz emberek közé nem is fogsz ismerkedni. Minden új nap egy új lehetőség. Ezzel próbálom átvészelni a napokat és mindig megyek valamerre. De ha gondolod beszélgethetünk is
2015. máj. 14. 22:11
 2/3 anonim válasza:
hát a kérdés hogy van-e ilyen helyzet ,nekem otthagyott a barátnőm mert a barátaim bekavartak akik pedig lezüllöttek ettől fogva elvesztettem a barátaimat és a kapcsolatom ,szívesen megismerlek :))
2015. máj. 17. 23:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Közel egy évtizednyi hasonló helyzet után azt kell mondjam, hogy kimozdulni még egyedül is megéri. Valami olyan helyre, ahol többen vannak. Foglald el magad valami hobbival, sporttal, amit nem feltétlen egyedül tudsz művelni. Óhatatlan, hogy összeismerkedj másokkal, beszélgetni kezdj, és kialakulhatnak új kapcsolatok.

A régi barátaiddal is érdemes azért foglalkozni, olykor nekik is jól jöhet...

2015. máj. 24. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!