Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek, ha nem tudom...

Mit tegyek, ha nem tudom elfogadni magamat?

Figyelt kérdés

Én még sminkkel sem nézek ki úgy, mint más lányok smink nélkül. Nagyon ronda vagyok, undorodom magamtól. Nem vagyok kövér, de az arcom undorító, sokan bántanak miatta.

Nem tudom feldolgozni, hogy nem kellek a fiúknak, még a rondák is leoltanak, hogy ronda vagyok, menjek a "csába. Körülöttem mindenki kapcsolatban van, még a 120 kg-os lányok is. Ebből is látszik, hogy párkeresésben csak a szép arc számít, lehetsz mellette akármilyen dagadt.

Nem is a szex hiányzik a legjobban, hanem hogy szeressenek.

Jártam évekig pszichiáterhez, gyógyszereztem magam, keményen ráfüggtem az antidepire, de nem lett jobb.

L/ lassan 24

2016. szept. 10. 16:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát attól mert nem vagy képes elfogadni magad, még nem azt jelenti hogy a kinézeteddel gond van.

Bár nem láttalak, de le merem fogadni hogy más probléma áll az egész mögött.

2016. szept. 10. 16:46
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem más a probléma, valóban ronda vagyok, ezt majdnem minden héten megkapom valakitől.
2016. szept. 10. 16:48
 3/16 anonim ***** válasza:
25%
Irj rám és segitek
2016. szept. 10. 16:48
 4/16 anonim ***** válasza:
Én kíváncsi vagyok hogy, hogy nézel ki. Ha kereselnél egy hasonló lányról képet akkor elküldhetnéd nekem. Nem hiszem el hogy ilyen létezik, hogy azt mondja mindenki hogy csúnya vagy.
2016. szept. 10. 16:52
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom rengeteg privit kaptál és fürdessz a népszerűségben.....
2016. szept. 10. 17:04
 6/16 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy csúnya! Fesd át a hajad,válts frizurát,enyhe smink,szemöldökszedés,kényelmes ruha és máris bombanő vagy
2016. szept. 10. 18:24
 7/16 anonim ***** válasza:

A 120 kilos lanyok azert vannak kapcsolatban mert van önbizalmuk es kisugarzasuk.

Konkretan mit nem szeretsz magadon?

2016. szept. 10. 18:31
 8/16 A kérdező kommentje:
Majd este vagy holnap visszaírok mindenkinek!
 9/16 A kérdező kommentje:
Amúgy nagy az orrom.
 10/16 A kérdező kommentje:
És kicsik a melleim.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!