Normális ez így?
Figyelt kérdés
Szörnyen el vagyok keseredve. Sorra veszítem el a barátaimat, ismerőseimet önhibámon kívül. Külföldre költöztek vagy összekaptunk, párjuk van.
Pasik sem maradnak meg mellettem tartósan. Valamit nagyon rosszul csinálok vagy az élet ilyen, hogy sorra veszítünk el mindenkit?
2016. szept. 4. 17:21
1/3 anonim válasza:
ugyan ez van velem is... engem már elkezdett felemészteni, elég szépen.. ha van lehetőséged ismerkedni élőben ismerkedj.. nekem nem volt és nincs is.. és összezuhantam... úgy néz ki, végleg...
2/3 anonim válasza:
Gondolom ribizli vagy azert nem maradnak meg a pasik melletted
3/3 anonim válasza:
Csak a derűs emberek vonzzák a többit. Próbáld félretenni a bánatodat. Mosolyogj, de legalábbis legyen néhány kedves szavad a környezetedben élőkhöz. Hidd el a mosoly mosolyt szül. Lehet, hogy nehéz elkezdeni, de megéri.
Más: ha ez nehezedre esik, arra figyelj, hogy mások kedvességét egy gesztussal viszonozd. Tudatosan vedd észre, a jó dolgokat az életedben, még az aprókat is, hidd el lesz eredmény. A problémákon ne rágódj! Mondd magadban: nem tehetek róla, ez is elmúlik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!