Hát vannak olyanok akik szerint baj, de szerintem nem...egyébként lányok miatt nem érdemes sírni, hisz van belőlük egy csomó xd jaa és nagyon ritkán én is szoktam xd 15/f
2016. szept. 4. 00:51
3/15 anonim válasza:
Nem, a fiúk is emberek, nekik is vannak érzéseik. Ez teljesen normális. Az gond, ha az ember minden kis nehézségkor sír, de ekkor sem számít a neme.
Mondjuk nem tudom, mi a küszöbérték, aminél sírsz, túl alacsonyan azért gond lehet, illetve nem gond, hanem nagyfokú érzékenység, ez kinek gond, kinek nem.
2016. szept. 4. 00:57
4/15 anonim válasza:
Nem egyáltalán nem.Inkább az a gáz ga valaki gáznak tartja."A ferfiak nem sirnak". Ez egy gy hülyeség! Verd ki a fejedből:)
2016. szept. 4. 01:15
5/15 anonim válasza:
A sírás, nevetés érzelmek kimutatására való... az a gáz ha ezekre valaki nem képes.
2016. szept. 4. 03:53
6/15 anonim válasza:
Miért lenne baj? Attól, hogy fiú vagy még neked is vannak érzéseid. A párom is sokszor elérzékenyül sorozatnézés közbe. Sokszor attól is amitől én még nem. De engem ez nem zavar. :D
2016. szept. 4. 04:28
7/15 anonim válasza:
Dehogy gáz!
2016. szept. 4. 07:32
8/15 anonim válasza:
14 évesen még nem. De néhány év múlva már az lesz. A lányok nem szeretik a puhány férfiakat,nekik kemény mindent megoldó soha nem síró férfiak kellenek akik megvédik őket.Ha pityeregsz egy videón zenén ,akkor mit fogsz kezdeni egy életveszélyes helyzetben?
2016. szept. 4. 08:32
9/15 anonim válasza:
Dehogy az!
2016. szept. 4. 08:34
10/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem az! Nagyon is jó dolog. :) Én is szoktam elég gyakran, bár videón és zenén inkább csak könnyezek. 17/F
8-as válaszoló: Ez a kettő hogy függ össze? Én egy zenén, vagy megható jeleneten bekönnyezek, ha valami nagyobb dolog történik az életemben, akkor sírok vagy örömömben vagy bánatomban, viszont nem egy életveszélyes szituációban voltam már, amiket a helyzethez képest higgadtan kezeltem, így tényleg nem tudom megérteni az összefüggésed, ha kifejtenéd, annak örülnék.
Valamint nem tudom felétek milyen lányok vannak, de én sem az én korosztályomban, sem a felettem lévőben nem ismerek olyanokat (és nem is akarok megismerni), akiknél a "macsóság" alapkövetelmény lenne. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!