Azt mondta, hogy azért nincs senkim, mert keveset facebookozok?! 18/L
Tanácsold neki, hogy ő a jövendőbelije kezét is faszbúkon keresztül kérje meg! :D
Amúgy nekem nincs facebookom, na erre mit lépne a csávó? ;)
Ez elég vicces, de az ilyen felszínes emberekkel jobb nem törődni. Ha valaki komolyan érdeklődik irántad akár napokat is fog várni a válaszért és nem oltani.
Kérdezd meg az 1500 ismerősből hánnyal találkozott élőben idén? :)
A legjobb, hogy még el is köszönt, hogy: szia
Én ilyet még nem láttam.
Informatikus vagyok, legutóbbi barátnőmet Facebookon ismertem meg, de ezzel együtt is azt mondom, hogy ez a pasas egy élettelen lúzer. Azért kíváncsi lennék, mit mondana, ha meg kéne magyaráznia az állítását.
Egyébként két eset lehetséges. Vagy egy olyan pasast fogtál ki, aki kb elvárja, hogy úgy ugrálj, ahogy ő fütyül, és zokon veszi, ha nem ugrasz azonnal, csak ezt így mégsem vallhatta be, ezért csak erre a jó béna visszacsapásra futotta tőle.
Vagy tényleg ennyire élettelen, aki szerint a Facebookon kívül nincs élet.
Mellesleg: szerintem jobban jártál, hogy még most megszabadultál ettől a marhától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!