Szerintetek igaz, h kb 30 éves korunkra stabilizálódik és alakul ki a személyiségünk és utána már keveset változik? TI ezt a személyiségeteket szeretitek a legjobban vagy volt olyan korszakotok, amit sokkal jobbnak tartotok?
Figyelt kérdés
2015. szept. 18. 17:11
1/2 anonim válasza:
Most 30 körül vagyok. Ezt az állapotot szeretem a legjobban, remélem, még inkább változom a későbbiekben az általam pozitívabbnak vélt irányba.
Ahhoz, hogy mennyire lassul le a későbbiekben, nem tudok hozzászólni, de úgy érzem, már évek óta nagyon keveset változtam.
2/2 anonim válasza:
Nem szeretem. Én konkrétan rettegek, hogy most már ilyen maradok. És az a durva, hogy belül mintha lenne bennem egy fiatalabb valaki, aki más akar lenni, de mégis azt érzem, hogy a viselkedésemen mintha már alig tudnék változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!