Mitől alakul ki a lustaság? Mit lehet tenni ellene?
A szervezet oxigénhiányos állapotától az agyműködés beszűkül korlátozódik.
A szervezet oxigénhiányos állapotának felszámolásával.
Csárdás Mónika úgy látszik a nap szakértője aki lehet hogy arra gondolt hogy a lustaság ellenszere a favágás csak elfelejtette részletezni a dolgot.
Szóval bármilyen testmozgás amire akaraterővel ráveszed magad az megoldás. Például favágás mint ahogy azt már korábban is hallottuk.
De azért közre játszhat más tényező is a lustaságban.
Én elég sokat edzem és hozzá is vagyok szokva de mostanában nehezebb rávennem magam és mástól is hallottam hogy sokkal fáradtabb az átlagnál.
Szóval ez ilyen melegfrontos tavaszi fáradtság is lehet.
Aki hozzászokik, hogy lusta, az sokkal többször lusta, mint aki nem lusta annyiszor.
Szóval megszokásból például.
De lehet környezeti hatás is, a frontok, időjárás, környezetedben lévő emberek lustasága is biztosan folyásol valamilyen szinten.
Tervezz!
Amit Mónika írt, nagyon jó ötletnek tűnik, ki is fogom próbálni én is.
Tervezd el előre, miket akarsz csinálni, írj róla egy listát, teljesítéskor húzd ki, tök jót fogsz érezni!
Mozogni is kell rendszeresen, sokat segít, lustaság ellen is, ezt is tervezd el, és az eltervezettet sosem szabad kihagynod.
A lényeg, hogy kialakuljon a rutin, hogy valamit csinálnod kell, nem csak úgy létezel.
Aztán lehet hogy nem.
"45% os te ma nagyon terjeszted ezt az oxigénes dolgot... Fizetnek érte legalább?"
Nem várok érte fizetsége.Mert én sem fizettem érte. Csak keresem azokat az embereket akiknek az agya fogékony a valóság megértésére, nem az "elhiszem"-re alapozzák értelmes életüket. Az oxigén az valóban az élet és egészség. Ha nem áll rendelkezésre megfelelő mennyiség akkor betegek leszünk. A körnek csak egy cikkelyét látjuk, és azt hisszük hogy az a teljes kör. Sokan érzik, hogy valami nincs rendben, valami hiányzik, de a tudomány még nem terjed idáig. Abban a cikkelyben, ami a vitaminoknál megáll, sajnos ezt nem lehet látni, értelmezni.
- Az etelek nem megfelelo tarsitasa, illetve a tuleves sok energiat von el a szevezettol, ezert sokszor el is almosodunk.
- Ekezesi szokasokon lehet valtoztatni.
Ha pedig valaki ugy nott fel, h vilageleteben nem kellett ket szalmaszalat sem keresztbe tennie, megis mindent megkapott, az valoszinleg menthetetlen.
"A szervezet oxigénhiányos állapotának felszámolásával."- Ezt hogyan és hányféleképpen lehet megcsinálni ?
Oxigént kétféleképpen juttatunk folyamatosan szervezetünkbe.
Az emésztésbe folyadékkal, a levegőből oldott oxigént viszünk be, azért a sok folyadék gyógyít és javítja közérzetünket. Valamint a nyállal, a táplálék helyes megrágásával, hogy minél több nyállal keveredjen.
A másik a tüdő. A tüdőben a levegő áramlás lelassításával elérhetjük a tüdő belső felületének növekedését.
De mindez már nem hatásos, ha a vérünkben a vérsejtek csomóba vannak tapadva. Tehát menjünk el minnél sűrűbben vért adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!