Miért nem vesz észre sehol soha senki?
Engem sem vesznek észre és szintén nagyon elérzékenyülve alszom el, persze nem folyik a könnyem, de nagyon szomorú érzés.
Aki ismer, az tudja, hogy milyen vagyok és egy szimpatikus embernek tart, csak sokan nem vesznek észre, főleg a lányok közül. :/
Pedig mennyivel "erősebb", magabiztosabb lennék, ha körülvenne a sok igazbarát, s egy barátnő.
De úgy látszik ezeket a lételemeket egy normális élethez, nem nekem találták ki.
/Egy 16 éves elkeseredett láthatatlan fiú/
Na jövök én is, engem sem akar senki észrevenni :(
/egy 14 éves szintén elkeseredett láthatatlan lány/
Én is ilyen voltam, bár én mindig is szerettem az egyedüllétet, így ez a része nem zavart, sőt a dolog ott tetőzött, amikor a vonaton a kalauz sem vett észre - potyázás! - van előnye a láthatatlanságnak, de legalábbis lehet rajta derülni.
"...most megyek új suliba és a 30 emberből 5 tudja a nevemet..."
Koncentrálj arra az 5-re a többi nem érdekes. Ha abból marad egy, már az is jó. Ha pedig nem, akkor a különleges képességeidre alapozhatsz valami jó hobbit, amivel elfoglalod magad, és azon keresztül előbb-utóbb jönnek új ismeretségek.
"...sokszor megfordult már az is a helyemben hogy csak azért vagyok a földön hogy elszívjam az oxigént mások elől..."
Szerintem a világon egyetlen olyan oxigénmolekula sincs, amelyre rá lenne írva, hogy: "másoké". Szóval ne alacsonyítsd le magad, mert akkor azért nem fognak észre venni (kivéve akik lábtörlőnek akarnak nézni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!