Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek szeretet hiányos...

Szerintetek szeretet hiányos lehetek?

Figyelt kérdés

Mindig arra vágyom hogy valaki megöleljen és hogy szeressenek.Eléggé rossz kedvű is vagyok emiatt. Barátaim nem nagyon vannak...

14/L

2016. aug. 23. 20:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én is csatlakozom a klubhoz, imádom az ölelés témát, bármilyen furán is hangzik egy fiútól. :D

Szeretethiány az nagyon sok van, remélem neked hamar megoldódik, nem úgy, mint nekem. :P

16/f

2016. aug. 24. 01:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Meh

Milyen jó, hogy ilyen sok ölelés mániás ember van itt! De ceretlek titeket ^^

Én a hosszúú hoosszúúú ölelésket szeretem. De mindig csak egy két másodperceseket kapok. Ennyit erról :/

Mindenkinek küldtem egy virtuális ölelést! :)

2016. aug. 24. 16:17
 13/16 A kérdező kommentje:
:))
2016. aug. 24. 16:20
 14/16 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok >< és szerintem ez szeretethiány, mert ha van valaki, aki egy picit is szeret és megölel akkor nagyon nagyon boldog tudok lenni. Csak ilyenkor, amikor senki se, akkor meg ellenkezőleg :/

Kérdező: megölelhetlek? :) szerintem is aranyos vagy, igaza van annak, aki írta :)

2016. aug. 25. 10:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Kedves dolog hogy szereted az öleléseket. Én is ilyen vagyok, ráadásul 25 éves férfiként. Nincs ebben semmi rossz. Viszont szerintem ne legyél rossz kedvű, nagyon fiatal vagy még, lesz alkalmad az életedben még bőven megkapni a szeretet amire vágysz. Addig meg sokat segíthet pl egy háziállat, cica, kutya. :D
2016. szept. 1. 11:55
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat

Utolsó válaszoló: van kutyám is és cicám is :D

2016. szept. 2. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!