Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Normális vagyok?

Normális vagyok?

Figyelt kérdés
Vannak barátaim, viszont régóta nem volt barátnőm. Hosszú ideje egyetlen egy lány volt akivel akartam is komoly kapcsolatot, csak hát.. bonyolult, a lényeg hogy nem lehetek vele. Ezenkívül sem jön össze soha semmi, munkát nem nagyon találok.. az életem kb abból áll hogy gépezek és a barátaimmal eljárok iszogatni.. Már egy jó ideje legszívesebben itt hagytam volna mindent, csak a barátaimnak, a családomnak ez fájdalmas lenne, és azt nem akarom. Néha azt akarom hogy inkább diagnosztizáljanak valami gyógyíthatatlan halálos betegséggel amivel indokolhatom nekik hogy elmegyek.. normális vagyok még egyáltalán hogy ilyet akarok magamnak?
2016. aug. 19. 16:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Normális, csak elkeseredett.

Végzettségeddel ha nem tudsz elhelyezkedni, akkor tanulj valami újat! Iszogatás is pénz, arra honnan van pénzed? Gyűjtögethetnéd.

2016. aug. 20. 03:04
 2/3 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, csak lány vagyok.
2016. aug. 22. 22:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát, régen volt munkám abból maradt még pénzem, igazából jó lenne gyűjtögetni, csak akkor meg az lenne hogy ki se mozdulnék itthonról.
2016. aug. 22. 22:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!