Nagyon egyedül érzem magam terhesen! 27. hétben vagyok, a párom 12-14 órát dolgozik heti öt napban! Mit tegyek, úgy érzem megöl a magány?!
Kedves válaszolók: való igaz, hogy senki nem szereti, ha otthon folyamatosan csak a "hiszti" várja.
Az is igaz, hogy ebben a pénzcentrikus világban a pénzkeresés kiemelten fontos.
De napi 12-14 óra munka az minden, csak nem normális. Szükség esetén egy-egy túlóra belefér, de az, hogy rendszeresen, heti 5 nap valaki lelépjen otthonról reggel 6-kor, és este 8 után érjen haza, az nem ép dolog. Még akkor sem, ha az ember egyedülálló, és mellette szereti a munkáját.
A feleség meg talán joggal "hisztis". Talán nem úgy képzelte a családalapítást, meg a házaséletet, hogy ő egyedül neveli a gyereket, a férjet/apát meg akkor látják, amikor alszik. Mert borítékolható, hogy így lesz. (Ne legyenek illúzióink, nem fog varázsütésre megváltozni a gyerek születésétől.) Szóval mielőtt zsigerből mindenféle hárpiának, boszorkánynak, meg hasonlónak tituláljuk a kérdezőt, azért gondolkodjunk el rajta, hogy vajon miért "rinyál" ennyit? Hogy talán nem jogosak-e a sirámai?
Az pedig hangzatos, de meglehetősen ostoba elv, hogy mivel a férj pénzt keres, ezért neki onnantól kuss. Lehet, hogy balkáni kultúrákban, meg a közel-keleten ez elfogadott, de értelmes körökben nem csak annak lehet szava, aki a (több) pénzt keresi. Terhesen pedig köztudott, hogy nem ajánlott dolgozni, főleg ha nem mentes a terhesség a komplikációktól.
A balkanon nem ajanlott dolgozni terhessen
Minden mas fejlett orszagban a 34 36 hetig dolgoznak a nok vagy tanulnak.
Csak kelet eu no hiszi azt terhesseg es gyerekszules sulyos veszelyes allapot amit ki kell fekudni majd 3 evig pihenni utana es felment minden valo elet dolgatol.
"Én azt mondtam gyereket ő azt, hogy ide szeretne költözni."
Súlyos ez a mondat, ha úgy értette, ahogy én gondolom: Lehet gyerek, ha egy az egyben te törődsz mindennel, és hagysz engem élni... márpedig a viselkedése ezt tükrözi. Ugye, hogy nem az a gond valójában, amit kiírtál, hanem most érezted meg, hogy butaságot csináltál, mindketten felelőtlenül indultatok neki a gyerekvállalásnak.
Azért megnézném itt sok válaszoló mennyire lenne hisztis, ha a párja minden nap a haverokkal menne sörözni meló után, rátok meg nagyívben szarna.. :)
Azt meg nem hiszem el, hogy ennyi primitív felnőtt ember van itt, akik veszélyeztetett terhességről hírből sem hallottak, de oké.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!