Szerintetek ez mit jelent az egyedül történő alkoholizálással kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ma délután egy idős, elegánsan öltözött úriember amikor látta, hogy nagyon iszom ezt mondta: "Az ivás csak egy dolog, utána jön az ellenkezője!" Véleményetek szerint mire gondolhatott?2016. aug. 15. 17:50
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást! Habár mindennel próbálkoztam már, sok munkahelyet negnéztem, de egyik sem volt megfelelő sokszor nem miattam és pszichológusnál is voltam akivel már rögtön az első alkalommal összevesztem, mert hülyének akart nézni és azt hitte bármit bemesélhet nekem. 34 évesen egyetemre akartak küldeni ami egy bődületes hülyeség. Barátnőm ebben az életben szerintem szerintem több már nem lesz, mert még a guminő sírva könyörögne, hogy ne kelljen velem lefeküdnie! Bár amint látom már 2000 Ft–ért is lehet egy fagyizásra lányt találni, de ehhez valahogy nincs gusztusom, pedig tudom, hogy ez is egy jó megoldás lenne.
2016. aug. 17. 10:02
12/12 anonim válasza:
Az ember számtalanszor kerül olyan helyzetekbe és időszakokba, amikor kilátástalannak tartja az életét. Egy ilyen társadalomban, ahol megannyi stressz, igazságtalanság, gyűlölet, erkölcstelenség, kirekesztettség (és még sorolhatnám a negatív jelzőket)van, érthető, hogy az emberek többsége így érez.Az ital az, amit megtalál az ember legelőször, hogy enyhítse ezt az érzést. Ami valójában igaz és fontos beismerni az az, hogy ez ahogy fentebb is említették nem vezet sehova hosszabb távon. Nem lesz jobb és szebb sem semmi, egészen addig, amíg az ember el nem határozza magát, hogy ő igenis ki akar lépni a szürke hétköznapokból, és bár csúnya világban élünk nem gondolkodik el azon, hogy a csúnya világban megbújnak a szép és értékelhető dolgok. Az elzárkózás a legrosszabb lépés még akkor is ha nem jönnek össze a dolgok, vagy csalódunk az emberekben. Fontos, hogy merjünk nyitni azok felé akik érdemesek rá, ez észrevehető ha az ember másokkal interakcióba keveredik. Ha van egy csepp akarata is az embernek tesz azért hogy valamennyire is jobb legyen az élete. Ha pozitívan állunk a dolgokhoz, és a rosszban is próbáljuk a jót keresni (ez fontos!) és látjuk is, akkor változást érhetünk el és fognak is változni a dolgok.Minden hozzáálláskérdése. Mindent bele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!