Van más is itt, aki azért van egyedül, mert utálja az embereket?
Figyelt kérdés
Én először reményekkel, nagy elvárásokkal mentem ki "az életbe" középsuli után, mikor is munkába álltam. Hát nem azt kaptam amit vártam. Sok munkahelyen megfordultam már, de mindenhol jellemző volt a széthúzás, egymás mocskolása, pocskondiázás, megalázás, lenézés. Emiatt egyre jobban kezdtem utálni az embereket, most már ott tartok hogy bezárkóztam, s egyáltalán senkit sem akarok látni. Szerencsére otthon lakok, tehát egy ideig biztos el tudnak tartani, nem tudom hogy lesz tovább, de nem gondoltam volna hogy ilyen mocskos szemét világ van...2016. aug. 10. 16:34
1/9 anonim válasza:
Nyugi, ez csak Mo.-n van így. Tanulj meg legalább középfokon németül és lehetőleg minél hamarabb menj külföldre. Anglia is jó megoldás lenne, bár a Brexit miatt szerintem nehezebb lesz most már kijutni.
2/9 anonim válasza:
Magyarországon nem csoda hogy utálod az embereket,tele van pszichiátriai esetekkel. Tanulj idegen nyelvet és ha lesz lehetőséged menj külföldre dolgozni. Addig is kitartást!
4/9 anonim válasza:
Én is utálom az embereket, nem vagy vele egyedül. Vagy inkább úgy mondom, hogy az emberek nagy részét... Nem tudom, külföldön milyenek az emberek, de ebben az országban a nagy részük számomra elviselhetetlen...
5/9 anonim válasza:
CSAK magyarországon ilyenek az "emberek"(sokan még embernek nem lehet nevezni). Főleg amit neten művelnek magyarok.:( Én már külföldi oldalakon, ahol angolul írnak ott szoktam beszélgetni mert ott emberek NORMÁLISAK.
6/9 anonim válasza:
Nekem is hányingerem van már az emberek nagy részétől, képmutatóak, hazudoznak, egymást hátbaszúrják, földbedöngölik, rosszindulatúak... Remélem igaza van a többieknek és ez csak Magyarországon van így.
Mondjuk aki normális az megtalálja ám a többi normálist, még ha kevés is van belőlük.
7/9 anonim válasza:
Sok munkahelyet megjártam én is, sajnos a görénység, a mocskolódás majdnem mindenhol jelen volt. De emiatt nem vagyok egyedül és nem utálom az embereket, csak úgy vagyok vele, hogy soha többé nem szeretnék csapatban, több emberrel dolgozni. Kizárólag magányos tevékenység, önálló munkakör vagy saját vállalkozás, ahol a magam ura lehetek.
9/9 anonim válasza:
Valoszinuleg te is egy bekebzelt gyerek voltal aki masokat bantott es most vissza kapod rendesen nem zudtad konyorgom EZ AZ ELET
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!