Más is úgy van vele, hogy gyűlöli a fiatal hedonista élvhajhászást?
Ha valaki meglát egy szép szerelmes párt, ahogy szenvedélyesen csókolóznak, akkor általában ez a véleménye: "Óh, de szépek/fiatalok így együtt.". Amit én gondolok magamban: "Hogy pusztulnék meg ebben a pillanatban, hogy nekem sosem lehet részem ilyen élményben". Ez csak egy példa a sok közül. Egy két lábon járó "grumpy cat" vagyok. Ez teljes egészében annak köszönhető, hogy serdülőkorban semmit nem fejlődtem, megmaradtam egy vékony, alacsony nyikhaj gyereknek, akinek sosem lesz esélye, hogy klasszikus értelemben véve csajozzon. Mikor látom, hogy a korombeliek (az idősebb sikeres férfiakról nem is beszélve), milyen magabiztossággal, milyen szenvedéllyel beszélgetnek más érett csajokkal - akik annyival fejlettebbek, hogy akár még a kisöccsük is lehetnék, ha nem lenne borostám - akkor egy mérhetetlen irigység és fájdalom tölti el a lelkemet. Az ebből eredő önbizalomhiány miatt a szórakozás, az éjszakai élet természetesen nem jöhet szóba, mert olyan feszült és gátlásos vagyok a kinézetem miatt, hogy képtelen lennék laza lenni. Amikor megnézek egy buliról készült felvételt (Balaton Sound, yacht party), ahol fiatalok rázzák magukat és dorbézolnak, akkor csak ennyit gondolok magamban: "B******ok meg, én is ilyen jól érezném magamat a bőrömben ha nem néznék így ki és nektek csak megszületni volt nehéz!"
Azt amúgy is észrevettem már, hogy a magasabb pasiknak sokkal jobban áll, ahogy félrészegen "dobálják" magukat tánc közben. Én meg egyszerűen bénán és idétlennek néznék ki. Tényleg nagyon sajnálom, hogy így elbánt velem az élet, az anyatermészet, mert 10-15 centivel magasabban és 15 kilóval nehezebben sokkal nagyobb önbizalmam lenne az élet bármely területén. Ehelyett meg nem telik el úgy egy nap, hogy ne jutna eszembe, hogy még nem volt barátnőm, nem buliztam egy szenvedélyeset, nem voltam még másnapos és nem éltem úgy, ahogy kellett volna. Ráadásul nem is vagyok az az elveszett lázadó kis könyvmoly géniusz, aki a sérelmekből erőt merítve elhatározza, hogy gazdag lesz, 2 diplomát szerez és 30-n túl majd pénzzel megszerzi mindazt, amit fiatalon nem sikerült. Szóval ez sem opció, hiszen a tanulmányaimra is hatással van az önbizalomhiányom és ez a lelki őrlődésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!