Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Igazságtalanság?

Igazságtalanság?

Figyelt kérdés
Mi a helyzet abban az esetben, ha fiatalabb hölgyekkel nem ismerkedhetek, mert akkor állítólag pederaszta és bűnöző vagyok aki valami félelmetes gazságot akar elkövetni; de a korombeli hölgyek viszont 15 évvel idősebb férfiakkal élnek együtt, már gyerekük van, pokoli csúnyák vagy éppenséggel züllöttek? Ez konkrét példa és nem egyedi eset, itt lakik a szomszédban, 30 éves nő és 45 éves barátja van két felső kategóriás autóval a háta mögött. A szülei pedig helyeslik ezt a kapcsolatot. Egy harmincas nőnek szabad egy 45 éves férfival együtt lenni, de egy harmincas férfinak tilos egy 17 éves lányra még csak ránézni is, mert már csupán a nézéssel is olyat csinált ami a komplett emberiség szégyene? Hogy van ez, hol itt az igazság?
2016. júl. 28. 21:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Milyen igazság? Én nem értem a problémát, tehát ha fiatalabb hölgyekkel ismerkedsz (akikben a minimum kapcsolatra való érettség meg van persze, mert ehhezképest a 30 éves nőben már rég kialakult ez), valószínűleg lekoptatnak, vagy ha valami kapcsolat is kialakul belőle, deffektbe juthat úgy, mint sok más kapcsolat korodbelivel. Nekem is fura, ha egy idős pár között olyan nagy a kor különbség, de az biztos, hogy az ilyenközt hamarabb kialakul az összhang, mint egy éretlen és egy felnőttkorú között.

Fogalmazzak úgy, ami idetalál, te részrehajlóan úgy veszed, hogy a "számok" számítanak, és egy lapra veszed magad a 17-évessel a korodbeliek kapcsolatához, miközben "15" szám hasonlósága miatt még nem állítható párhuzamba ez a dolog. A fiatal éretlen lányok eleve befolyásolhatóbbak, nem alakult ki a legtöbb esetben a valódi jellemük, ezért sokszor gázabb lehet velük, mint egy felnőttebb gondolkodású 30 évessel, függetlenül attól, hogy köztetek mennyi a kor különbség.

KIVÉVE azt, hogy a fiatal lányt szépnek tartod persze. Ezen a ponton azért is tarthatják a helyzeted szégyennek, mert legtöbbször arra vall, hogyha valakinek csak ez fontos, és egyáltalán nem veszi figyelembe a jellemet, az már sekélyes, mint ahogyan leírtad a kérdésben is, hogy többnyire az a bajod a korodbeliekkel, hogy csúnyák. És valószínűleg abból az egy felszínes okból vonzanak a kislányok, hogy ők szépek. Jellem kérdése teljesen kizárva, ez nem csak pederaszta, hanem sekélyes is. Aki a jellemre is figyel, az nem méregeti olyan megszállottan a barátnőjét felszínében.

Másrészről azt furcsállom az ilyen kérdésekben, hogy az én elképzelésemben a kifejezetten szép, jóvágású férfiaknak(akár 30 vagy bármilyen korú) ritkábban vannak ilyen problémáik. Ha tudom magamról, hogy nem vagyok a világszépe, akkor nem válogatok túlzottan.

Ezt végülis te döntöd el, de attól még az embereknek lehet véleménye rólad:))

2016. dec. 9. 14:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Igazából nincs törvény arra, hogy nincs fiatal és idős között kapcsolat, lehetnek kivételek, de ahogyan te fogalmaztál az téged minősít:) Más az, ha valaki épp egy olyan helyzetről beszél hitelesen és átélhetően, hogy milyen mély kapcsolat köti őt egy fiatalabb nőhöz, és az teljesen érthető is lehet egy ponton, meg különleges eset. De ahogy te fogalmazol, abból csak annyi jön le, hogy összevissza szemelgeted a tinédzsereket, hogy mennyire csinosak. Ugrr. Ezen a ponton nem tudnálak egy lapra helyezni egy olyan emberrel, akinek fiatalabb lánnyal van kapcsolata, egy kivételesen jól működő egyedi helyzetben. A te eseted nem egyedi ehhezképest, mert csak a friss harmatos ###na illata vonz:D
2016. dec. 9. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!