Igazságtalanság?
Milyen igazság? Én nem értem a problémát, tehát ha fiatalabb hölgyekkel ismerkedsz (akikben a minimum kapcsolatra való érettség meg van persze, mert ehhezképest a 30 éves nőben már rég kialakult ez), valószínűleg lekoptatnak, vagy ha valami kapcsolat is kialakul belőle, deffektbe juthat úgy, mint sok más kapcsolat korodbelivel. Nekem is fura, ha egy idős pár között olyan nagy a kor különbség, de az biztos, hogy az ilyenközt hamarabb kialakul az összhang, mint egy éretlen és egy felnőttkorú között.
Fogalmazzak úgy, ami idetalál, te részrehajlóan úgy veszed, hogy a "számok" számítanak, és egy lapra veszed magad a 17-évessel a korodbeliek kapcsolatához, miközben "15" szám hasonlósága miatt még nem állítható párhuzamba ez a dolog. A fiatal éretlen lányok eleve befolyásolhatóbbak, nem alakult ki a legtöbb esetben a valódi jellemük, ezért sokszor gázabb lehet velük, mint egy felnőttebb gondolkodású 30 évessel, függetlenül attól, hogy köztetek mennyi a kor különbség.
KIVÉVE azt, hogy a fiatal lányt szépnek tartod persze. Ezen a ponton azért is tarthatják a helyzeted szégyennek, mert legtöbbször arra vall, hogyha valakinek csak ez fontos, és egyáltalán nem veszi figyelembe a jellemet, az már sekélyes, mint ahogyan leírtad a kérdésben is, hogy többnyire az a bajod a korodbeliekkel, hogy csúnyák. És valószínűleg abból az egy felszínes okból vonzanak a kislányok, hogy ők szépek. Jellem kérdése teljesen kizárva, ez nem csak pederaszta, hanem sekélyes is. Aki a jellemre is figyel, az nem méregeti olyan megszállottan a barátnőjét felszínében.
Másrészről azt furcsállom az ilyen kérdésekben, hogy az én elképzelésemben a kifejezetten szép, jóvágású férfiaknak(akár 30 vagy bármilyen korú) ritkábban vannak ilyen problémáik. Ha tudom magamról, hogy nem vagyok a világszépe, akkor nem válogatok túlzottan.
Ezt végülis te döntöd el, de attól még az embereknek lehet véleménye rólad:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!