Igazságtalanság?
Na várjunk csak egy kicsit...
Ha egy 30 éves nő egy 45 éves férfival van együtt, akkor az a 45 éves férfi nem egy 30 éves nővel van együtt?:D
Egy 17 éves lányt és egy 30 éves nőt azért nem nagyon kéne hasonlítgatni szerintem.. :D
Ha tényleg nem érzed a különbséget, akkor gáz van.
Szóval ott van az amelyik normális és normálisan is néz ki. Tanult, értelmes stb. De annak van komoly kapcsolata, jól szervezett élete és talán már gyereke is. Kizárt dolog és képtelenség megközelíteni, ha csak nem elszeretni lehet valaki mástól, de az meg elég undorító dolog...
És ott van a másikféle, amelyik telis-tele van förtelmes tetoválásokkal, a feje üregessé van botoxolva, a bőre már kezd elrákosodni az állandó szoláriumozás miatt, a tüdeje el van tömítve kátrányal, mégis két doboz román csempészcigit szív naponta... Mocskos, alpári szavakat használ, a hangja meg kb. olyan rekedtes mintha egy varangy kályhacsövön keresztül akarná elszavalni a Talpra magyart... A haja mint a drótkefe, rozsdás vasat lehetne vele megtisztítani gond nélkül teljesen fényesre... 0% nőiesség és 100% műanyag roncshalmaz...
Akkor?
Átérzem a helyzeted. Sajnos a mai nőknek, mert egy 30-as már az, nem az kell hogy menő legyél, kigyúrt legyél, jól nézzél ki. Az se mondanám, hogy kifejezetten a pénz. Sokkal inkább a biztonság. Mire gondolok? Van egy kisváros, ahol nem azt mondom mindenki ismer mindenkit, de tegyük fel hogy ha van egy facér pénzes palimadár, azt kiszagolják egyből. De hogy ne nézzenek hímsovinisztának. Egyedülálló vagy, van egy saját kertes házad, saját autód, normális munkahelyed, mondhatni megvan mindened egy normális, nyugodt élethez. Ezt a szintén 30-as körüli nők egyszerűen kifogják szagolni, és rád vetik magukat. Miért? Eltudod őt tartani, még ha van is munkája, biztos helyre tudja szülni a gyerekeit, akiknek több mint valószínű lesz jövőjük, megengedhet magának márkás ruhákat, éttermeket, esetleg saját kocsit, hobbit. Biztonságba élheti le az életét. És most ezt nem USA szintű fényűzésről beszélek, és nem is olyanról amit a magyar tévében a celebektől látsz. Persze tudom, manapság a nők is karrieristák, és magukat is eltudják tartani, de ez inkább a fővárosban élőkre jellemző, esetleg nagyobb városokra.
Mit gondolsz miért van az, hogy lát az ember egy csomó olyan tahó 40-es ipsét aki se nem sármos, se nem jóképű, se nem romantikus, ellenben puhos, szarós fingós poénokat tol, mellette meg egy igen jól karban tartott nő ácsorog? Sokat hallod veszekedni őket, nem mosolyognak, csak úgy vannak. Miért nem lép le a nő? Hova? Gyerekekkel? Albérletbe? Hogy tönkre vágja az életét? Ráadásul előbb utóbb kiderül a nőről hogy nem is egy buta cicababa, sőt lehet aranyos, kedves, ne adj isten az álom nőd? Mert ebben a korban én szerintem már nem számítanak a ki a kedvenc zenekarod, mik a hobbijaid, a mély beszélgetések, és minden olyan dolgok amit egy tízen, huszonéves pár, ember csinál. Persze vannak művész lelkek, akiknek az anyagi biztonság egyáltalán nem számít, csak az együttlét a szerelem, de véleményem szerint az ilyen ember nagyon kevés.
Lassan én is a 30-hoz közeledek, és valahogy nem tudom elfogadni az ilyen gondolkodást, hogy egy nő csak a pénzemért legyen mellettem, de úgy látszik lassan el kell kezdeni rajta dolgozni. Persze előtte lóvé is kellene, ami nagyon nincs.
Ha 30 éves vagy, szerintem simán lemehetsz 22-23 éves nőkig is, talán ott találsz olyat akinek nem egyből a családalapítás körül forog az esze, és nem is feltétlen a felső kategóriás autó az igénye.
A tini lanyokat feletsd el! Egy fagyival akarod agyba csalogatni?! Gondolkozz mar ember!!!
Feltetlenul 20 felett keresgelj! Meg fogod talalni a neked valot.
Ja es hogy a nok anyagiasak...... Tenyleg?! Miota!? Hogy vetted ezt eszre? ..... Miota a vilag letezik ez azota igy van. A penz biztonsagot jelent. Nincs ezen mit vitatkozni. Sok no hajlando megalkudni ezert. A bunko nagymeno a szep felesegevel pedig nem feltetlenul szanalmas. Az hogy o hogy beszel veled, elotted, az nem azt jelenti, hogy vele is ugy beszel. Valami megfogta a not benne. Lehet hogy a penze. Az ilyet helybol leqrvazzak,mert az igazsag az, hogy neki csak allando vasarloja van. Az is lehet hogy mas fogta meg benne. Itt most nincs ertelme talalgatni. Rad tort a magany. Ez a nagy budos helyzet :) miert nem mesz ki es ismerkedsz? Aztan menj mashova. Elobb utobb talalni fogsz valakit :)
"Sajnos a mai nőknek, mert egy 30-as már az, nem az kell hogy menő legyél, kigyúrt legyél, jól nézzél ki. Az se mondanám, hogy kifejezetten a pénz."
Ez egy baromság! A nőknek a kigyúrt pénzes pasik kellenek! az más, hogy hazánkban olyan züllött az egész társadalom, hogy még azoknak az államoknak az erkölcsi színvonalát sem érjük el, ahol a pénzes pasikra buknak.
Egy normális nőnek persze, hogy nem egy kigyúrt pasi kell, hanem olyan, akivel biztonságban érzi magát, és aki képes férfiként viselkedni. Nem, az hogy nagy a pofája és sokat keménykedik, ez nem férfias, ez inkább agresszív. Olyan férfi kell egy normális nőnek, aki nem csalja meg, nem megy kocsmázni a haverokkal, és feltudja nevelni a gyerekeit, hogy azok tisztességes életet éljenek.
Kérdező! 30 éves vagy, legalább az a szerencsétlen lány NAGYKORÚ legyen, akit kinézel magadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!