Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nincsenek barátaim, és nagyon...

Nincsenek barátaim, és nagyon egyedül érezem magam, mit tegyek? 21/L

Figyelt kérdés
Nem vagyok se fura, se különc, csak egyszerűen így alakult. Hiányzik, hogy megosszam a számomra fontos dolgokat valakivel. A legjobb barátom (vagyis aki volt, az egyetlen) egy lány miatt egyik pillanatról a másikra szóba sem áll velem, pedig több éves barátságról van szó.
2016. júl. 24. 19:00
 1/10 anonim ***** válasza:
38%
Ismerkedj, más megoldás nincs.
2016. júl. 24. 19:04
 2/10 anonim ***** válasza:
16%
Csúnya vagy?
2016. júl. 24. 19:04
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Szia!

Én is így vagyok vele. Azaz... kb 10 éves koromban volt utoljára olyan, hogy "csajos estet" tartottunk, ott aludtunk egymásnál, filmeztünk, beszélgettünk. Azóta vágyom arra, hogy legyen egy legjobb barátnőm, akivel ezeket átélhetem, vagy akár csak elmehetünk moziba, színházba, sétálni, kirándulni és közben beszélgetni akármiről. Aki mindent tud rólam és nagyon jól ismer.

Most ballagtam gimiből, de ott csak olyan "barátokra" tettem szert, akikkel a barátság az iskola kapujáig tartott. Próbáltam őket hívni ide-oda, ilyen-olyan programot szervezni, de mindig van valami kifogás, úgyhogy már feladtam.

Szóval teljesen megértem a helyzetedet. Nekem is minden régi "legjobb barátnő" vagy "legjobb barát" vagy elárult, vagy csak úgy elkopott mellőlem.

19 L vagyok amúgy.

Ha van kedved beszélgetni, akkor én nagyon szívesen állok a rendelkezésedre. :)

2016. júl. 24. 22:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasonló helyzetben vagyok, mint te, ha gondolod és szeretnél beszélgetni, írj nyugodtan:)

2016. júl. 25. 23:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha gondolod nekem is írhatsz bár én nem vagyok a legjobb társaság.20f
2016. júl. 26. 16:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Keress magadnak egy olyan fiút, akiről tudod, hogy megbízható, aki meghallgat, aki nem bánt meg, aki hasonló, mint te, legalábbis a viselkedése/személyisége.
2016. júl. 26. 17:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen, sajnos ez nem egy könnyű helyzet. Én is hasonló cipőben járok, sosem volt egyszerre sok barátom, csak néhány, de azok igaziak. Az idő viszont úgy hozta hogy megszakadtak ezek a kapcsolatok, így “magamra” maradtam. Ilyenkor viszont nincs mást tenni mint ismerkedni, barátkozni új emberekkel :D Igen ám, de ezt egy nem nagy társasági embernek nem jön olyan könnyen, mert kényszeredettnek gondolja, meg mégis hogyan kezdjen bele. Meg hát nem felszínes barátságot nem lehet egyik pillanatról a másikra találni, szerencse is kell hozzá.

Szóval csak azt tudom mondani, hogy próbálj meg nyitott lenni, kezdeményezz beszélgetéseket és kapj az alkalmon, ha egy szimpatikus emberrel találkozol!:)

Egy 20 éves lány

2016. júl. 26. 17:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Ugyanez van nálam is csak én két évvel idősebb vagyok nálad.

Totál egyedül maradtam. 20 évesen úgy éreztem enyém a világ. 23 évesen úgy érzem magam, ha tudtomon kívül mindenki elköltözött volna egy másik univerzumba engem pedig itt hagytak volna.

2016. júl. 26. 23:06
 9/10 anonim válasza:

Sziasztok lányok. Nekem a legjobb barátom lány, szóval nekem írhattok nyugodtan :)

20/f

2016. júl. 31. 07:44
 10/10 anonim ***** válasza:
ismerkedj. Járj el ide oda eseményekre és akkor menni fog. Kiprobálhatod neten is a barátkozást a közösségi oldalakon (ask.fm,anotalk.hu,nevenincs.com,tumblr stb...) Menj el könyvtárba, tanfolyamra ha tanulsz ismerkedj ott ha dolgozol a munkahelyeden. Kérdezd meg egy kedves lánytól vagy akár fiútól,hogy nincs-e kedve beülni egy kávéra teára bármi beszélgetni egyett a többi jön majd magától :)
2016. júl. 31. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!