Annyira egyedül vagyok. évek óta nem járok sehova, nincsenek barátaim, barátnőm még nem is volt. Kész feladtam. Mit csináljak?
Szia! Soha ne add fel! Még csak 15 vagy, sok lehetőséged van. Megértelek, mert én is ezt éreztem. Egy lány volt az osztályban akivel jóban voltam, de ő is sokszor magamra hagyott. Idén kezdtem a gimit és most már vannak barátaim. Bár az osztályomban a többség így is utál. Szerintem nem lenne bunkóság ha felvennéd a kapcsolatot a régiekkel. Azt nem tudom, hogy régebben mentél e velük valahova, ha igen akkor könnyebb lesz. Azért az osztálytársaiddal próbálj meg haverkodni, egy barát nagyon meg tudja szépíteni a napjaid...
15 évesen nem gáz ha nem volt még barátnőd, ha tetszik az a lány vele is beszélgethetsz. Fő az önbizalom! Hidd el, sokra képes.
Jegyekkel kapcsolatban: nem is tanulsz, vagy tanulsz és úgy nem megy? Bár ha sokat stresszelj rajta hogy mi lesz veled akkor gondolom tanulsz. Járhatnál korreptanárhoz. Ez hülyeség hogy egyedül fogsz meghalni ...miért gondolod ezt? Biztos lesz valaki aki szeret téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!