Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan éljem túl a nyarat ha...

Hogyan éljem túl a nyarat ha szörnyen magányos vagyok?

Figyelt kérdés
A középiskolás barátaimmal megromlott a viszonyom, eltávolodtunk egymástól, az egyetemi barátaim pedig messze laknak és csak ritkán tudok velük találkozni. Vállaltam diákmunkát, hogy valamivel eltöltsem az időt, de mikor hazaérek csak filmet nézek vagy játszok mert senki nincs akivel lehetnék. Folyton látom, hogy mindenki posztol a nyári élményeiről én meg egyfolytában a szobámban gubbasztok mert hiába akarok kimozdulni, nincs kivel. Ha az egykori barátaimnak írok, folyton leráznak vagy belemennek a találkozásba de végül nem lesz belőle semmi. Szörnyű érzés, hogy ennyire egyedül vagyok.

2016. júl. 10. 15:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az oké hogy magányos vagy de nem is nagyon látszik rajtad hogy próbálkoznál.
2016. júl. 10. 16:44
 12/17 anonim ***** válasza:

Játékon belül is tudsz ismerkedni,lépj be egy klánba vagy csoportba.

Esetleg van valamilyen kedvenc filmed/sorozatod?Keress hozzá egy fórumot a neten és simán találsz partnereket akikkel dumálhatsz.

Járj el edzőterembe/uszodába,sok embert megismerhetsz és még erősödsz is fizikailag.Persze ha bírod a munka mellett.

Ha nem akarsz sehova elmenni,tanulj meg főzni!Hasznos.

Ha tudsz főzni,tanulj meg egy új nyelvet!

Ha nincs kedved nyelvet tanulni,akkor tanulj meg programozni/rajzolni/zenét keverni/videót vágni/animálni.

Asszem adtam pár ötletet!

2016. júl. 10. 17:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Tudod, egyetlen nyár az még nem feltétlenül a világ közepe. Egy magányos nyarat még valahogyan át is lehet vészelni különösebben komoly lelki és érzelmi sérülések nélkül. Ha a sokadik ilyen nyárról beszélünk (mint pl. esetemben), akkor már sokkal nagyobb a baj, akkor már meggondolandó, hogy nem lenne-e szükség valamilyen szokatlan vagy radikális lépésre, amely által kirángathatod magad a veszedelmes láptengerből. Sajnos ez olyan ami egyre csak húz lefelé és nagyon nehéz belőle kikecmeregni, de nem lehetetlen. Igazán okos tanácsot nem tudok adni, mert szerintem mindenkinek magának kell rájönie a számára legmegfelelőbb megoldásra, mégis jó szívvel javasolhatom: ne üldögélj otthon túlságosan sokat, nem hinném hogy ez annyira jó lenne nagyon jót tenne... Az ilyesmi senkinek nem tesz jót, a legkevésbé sem. Hmm, júliusban most nekem is nyugi van, de augusztusban szerintem én is elmegyek valami fesztiválra vagy mittudomén én hová (lehet csak a Balatonhoz), akár egyedül is... Vagyis leginkább egyedül, mert egyelőre nincs kivel. Persze, teljesen megértem az érzelmeidet, nem esik jól, hogy sokan a Balatonban pancsikolnak Te meg otthon rothadsz a lefüggönzözött szobában. Ismerős a dolog... Figyelj, ebből szerintem egyetlen kiút légezik, és ezt úgy mondom, hogy nem vagyok már tizenéves, régen volt már amikor egyetemre jártam... Szóval ha téged nem keres senki, ha hozzád nem megy oda senki, akkor Neked kell olyanak lenni aki megkeres másokat, aki odamegy másokhoz. Ez nehéz, de nem nagyon van más lehetőség... Szóval fel a fejjel, remélem tudtam legalább egy kicsit segíteni. Üdv!
2016. júl. 10. 17:46
 14/17 anonim ***** válasza:

Mozdulj ki magaddal! Bökj rá egy random úticélra, ülj vonatra, és fedezd fel magad körül a világot. Próbálj más szemmel nézni a városodra, országodra, mintha turista lennél. Fedezd fel a környéket, tapasztalj, és légy nyitott másokra! Lehet, hülyeségnek hangzik, de vidd el magad egy randira - mozizz, strandolj, kirándulj, csak tedd, amihez kedved van.

És a posztok miatt ne aggódj, ez az instás-snapchates-facebookos őrület csak az önmarketingről szól. Ne azért akard jól érezni magad, hogy mások irigyen csorgassák a nyálukat, mert úgy nem fog sikerülni.

Sok szerencsét, és jó nyarat:)

2016. júl. 11. 21:37
 15/17 anonim ***** válasza:
62%

Mintha csak magamat olvasnám :D

Vannak emberek, akik egyszerre több székre is rá tudnak ülni meg vannak emberek, akik sok szék közt a padlóra zuhannak.

Könnyű mondani, hogy mozdulj ki, ha nincs kivel, hiába megy el bárhova az ember csak még jobban fog fájni a szíve, hogy nincs senki, akihez szólhatna. Persze nem kizárt, hogy felszed maga mellé pár barátot/társat, de kíváncsi lennék hogy bejött-e ez már valakinek. Mármint most arra gondolok, hogy kimozdul valaki, tök egyedül és nem nézik bolondnak, mikor megpróbál hozzácsapódni egy baráti társasághoz. Persze, az ember ki tud mozdulni egyedül, de pl bejött az már valakinek, hogy egyedül lement a strandra és úgy ment haza hogy barátokat szerzett? Vagy ugyanez a diszkónál...kinek jött már be hogy egyedül elment táncikálni és jól érezte magát úgy hogy nem volt akivel válthatott volna egy szót is?

Vagy ezt hogy kell elképzelni? :D

2016. júl. 11. 22:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha az ember egyedül megy valahová, általában megtalálja egy társaság, hacsak nem néz ki annyira elrettentően, hogy mindenki tartsa tőle a 7 méter távolságot. Például Deákon mindig odajönnek az emberhez, főleg, ha 25 alatt vagy (mert ott ez a korosztály van inkább jelen). Mondjuk még mindig nem tudni, hogy a kérdező fiú-e, vagy lány, és így azért elég nehéz tanácsot adni.

Én lányként még sosem maradtam egyedül sokáig, amikor mentem valahová, legyen az akár szórakozóhely, akár vízpart, akár vonat. És szerintem sokkal szórakoztatóbb egyedül utazni, de ez az én véleményem, nem tudhatom, más mit gondol:) Az viszont biztos, hogy aki otthon gubbaszt, nem jut előrébb a szocializálódásban.

[Otthon gubbasztós kiskamasz voltam. Örülök, hogy ki tudtam törni a monoton napjaimból.]

2016. júl. 11. 22:59
 17/17 anonim válasza:
írj rám azt beszélgessünk
2016. júl. 16. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!