Hogyan éljem túl a nyarat ha szörnyen magányos vagyok?
Figyelt kérdés
A középiskolás barátaimmal megromlott a viszonyom, eltávolodtunk egymástól, az egyetemi barátaim pedig messze laknak és csak ritkán tudok velük találkozni. Vállaltam diákmunkát, hogy valamivel eltöltsem az időt, de mikor hazaérek csak filmet nézek vagy játszok mert senki nincs akivel lehetnék. Folyton látom, hogy mindenki posztol a nyári élményeiről én meg egyfolytában a szobámban gubbasztok mert hiába akarok kimozdulni, nincs kivel. Ha az egykori barátaimnak írok, folyton leráznak vagy belemennek a találkozásba de végül nem lesz belőle semmi. Szörnyű érzés, hogy ennyire egyedül vagyok.2016. júl. 10. 15:43
1/17 anonim válasza:
Anyu apu segíteni nekik? Rokonok, tesók vannak? Nehogy már ne így teljen el a nyarad.
2/17 anonim válasza:
Valami hely, ahová esténként mehetnél munka után? Simán elmehetsz egyesül is, és nyithatsz emberek felé.
4/17 Zslt válasza:
Vegyél egy könyvet és olvasgass.
Sportolj valamit hobbiként.
Csinálj kézműves dolgokat.
Főzzél, sütögess.
Járj múzeumba, várba.
5/17 A kérdező kommentje:
Testvérem nincs, a szüleim nemrég váltak el és mindkettőjüknek van új kapcsolata és elég sok időt töltenek a párjukkal. Persze velem is vannak, de mivel még egy házban lakunk, próbálják elkerülni egymást.
Sokat olvasok, meg futni is járok, de ezekkel nem vagyok sokkal előrébb, mert ugyanúgy egyedül vagyok
2016. júl. 10. 16:02
7/17 anonim válasza:
És még csodálkozol hogy egyedül vagy amikor pont te kerülöd el a kommunikációkat.
8/17 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem, mire célzol.
2016. júl. 10. 16:30
10/17 anonim válasza:
Kérdeztem a nemed, korod. Kérdezték merre laksz. Semmit nem írsz magadról. Így magányos is maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!