Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért vagyok magányos? Mit...

Miért vagyok magányos? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Túl sok minden összejött az elmúlt egy héten, és most sokkal magányosabbnak érzem magam, mint eddig, már nem köt le semmi. Nem tudom terelni a gondolataim, teljesen reményvesztett vagyok... A lényeg, hogy igazából megszakítottam a kapcsolatot egy olyan személlyel, aki nekem fontos, csak én nem voltam számára elég. A legjobb barátnőm is lepasszolt,pedig már régen elterveztünk egy közös programot,és igazából olyan,mintha mindenki magamra hagyott volna. Tudom nem jó, hogy depizek,de már az,hogy ezt kiírtam sokat segít.
2016. júl. 2. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:
51%

Hidd el a depresszióhoz sokkal több idő kell mint 1 hét.

De a kamaszkor ép erről szól: egyszer nagyon fönt, egyszer nagyon lent. Hidd el, leszel nagyon fönt is :)

2016. júl. 2. 16:58
 2/4 anonim ***** válasza:
13%
Ilyenkor szokas elkezdeni kabitoszerezni.
2016. júl. 2. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
Nos ez tényleg a kamaszkor velejárója és hidd el ez még korántsem depresszió ( nekem aztán elhiheted ). Szerintem most próbálj magaddal törődni, majd ha ez megvolt akkor ismerkedni . Keress valami új hobbit vagy sportot. Ezek által nagyon jó élményeid lehetnek és sok új ismeretségre is tehetsz szert.
2016. júl. 3. 15:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát... Kedvesek vagytok és köszönöm, hogy válaszoltatok, de a kamaszkorból kinőttem már szerintem.:) Tényleg köszönöma válaszokat!
2016. júl. 3. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!