Ciki, ha 18 évesen még nem csókolóztam?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy túl normális vagyok, és nem pakolok ki semmit az ablakba, de engem ez zavar. Mi van ha sose lesz senkim?2016. jún. 2. 20:41
11/18 anonim válasza:
Én 23 vagyok, de a elgtöbb amit elértem az szájrapuszi, az is 13 évesen.. azóta meg ennyi se.
12/18 anonim válasza:
Akkor ciki ha te annak érzed.
Én pár hónapja csókolóztam először, de hát az sem a szokványos helyzet volt :D
Ha cikinek érzed ne beszélj róla, amúgy sem tartozik senkire hogy van e valakid.
13/18 Roland G. válasza:
Nem ciki és ne parázz,mert lesz majd valakid az tuti,csak ne feszülj be!
14/18 anonim válasza:
De ezt valaki magyarázza már el, hogy miért tuti az, hogy lesz valakinek valakije?
Mindneki ezzel jön mindenhol. Aztán mi van azokkal akiknek 26-30-35 éves koráig nem jött senki? Azoknak is majd egyszer jönni fog vagy mi?
17/18 anonim válasza:
Kérdező, a ciki, hogy normális ember nem talál normális barátnőd. Azt mondják, hogy adjuk magunkat, de ha ezt tesszük a pofánkba röhögnek, és előbb lefeküdnek a macsó srácot játszó férfiaknak, mint hogy megadják nekünk a számukat. Nem csoda, hogy még nem csókolóztál. Ebből látszik, hogy értelmes, normális ember vagy. Remélem minél előbb szerzel egy értelmes barátnőt, akivel együtt tudsz élni. Addig tanulj sokat, menjél főiskolára, mert máskülönben bunkó "macsó" srácok között kell leélned az életed.
18/18 anonim válasza:
**Az a ciki, hogy normális ember nem talál normális barátnőt.**
Ezt akartam írni az előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!