Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az gáz, hogy 16 évesen még...

Az gáz, hogy 16 évesen még nem csókolóztam? L

Figyelt kérdés

2014. jún. 28. 22:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem, én 22 éves létemre se csókoltam meg egy lányt se, igaz pocsék érzés hogy nincs senkim és nem is volt kapcsolatom, csak apró kalandozásaim ismerkedés terén, de én várom az igazit mert én nagy szerelembe szeretném ezeket átélni, ez van nyálas, b..zis dolognak hangzik de ilyen vagyok.
2014. jún. 28. 22:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Ja, tiszta gáz.

Szerintem te már nem is vagy ember, legalább is én már nem tartalak annak.

2014. jún. 28. 22:57
 3/7 A kérdező kommentje:
:(
2014. jún. 28. 23:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Meg ne sértődj ezen! A 2. válaszoló csak ironizált.

Nem, nem "gáz". Pl én 22 évesen csókolóztam először, mégis normális ember lett belőlem normális párkapcsolattal.

2014. jún. 28. 23:18
 5/7 anonim ***** válasza:
lányként az egyik legnagyobb probléma, hogy hogyan álljon meg valaki a saját lábán, függetlenül mások véleményétől, tetteitől, jelenlététől. léteznek rá megoldások, viszont a gyakorlatban általában nem sikerül kivitelezniük.
2014. jún. 29. 10:51
 6/7 anonim ***** válasza:
dehogy gáz,az ilyeneken nem kell fennakadni. :)
2014. jún. 29. 16:23
 7/7 Emberek ***** válasza:
Egyeltalán nem gáz! A barátnőm is 16 éves, és a idén nyáron csókolózott először, velem. Nem kell ezen fennakadni, majd jön olyan akivel megtörténik ne aggódj :)
2014. jún. 29. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!