Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, h 16 évesen még nem jártam, és nem is csókolóztam senkivel?
Figyelt kérdés
Rengeteg alkalmam lett volna rá,h pasit szerezzek magamnak,de egyik sem jött be. Sokan mondják rám,h szép lány vagyok,de vhogy a normálisabb fiúk nem akarnak kezdeményezni.Vhogy nem akar összejönni...Sztetek ez változhat a jövőben?2014. jún. 2. 19:23
1/7 anonim válasza:
Biztos változni fog, vagy próbálj meg te nyitni a neked tetsző fiúk felé
3/7 A kérdező kommentje:
Második...egyáltalán nem akarok az lenni..ha az lennék,már vagy 10 pasim lett volna,mint a kortársaimnak. De azért kösz az értelmes hozzászólást.
2014. jún. 2. 19:26
4/7 anonim válasza:
16 évesen még nem késtél le semmiről.
Érettséged hatalmas előny lesz pár év lesz pár év múlva.
5/7 anonim válasza:
Normálisabb fiúk nem akarnak kezdeményezni, jó vicc. Gondolom szerinted egyik fiú sem normális, aki ronda vagy szeritned ronda, mert a k-rva magas igényeitek szerint minden fiút lerondáztok manapság, aki nem páwa vagy nincs kigyúrva és nem tapló menő főhös.
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem fontos,h egy fiú ki legyen gyúrva,a pávákat meg aztán egyáltalán nem bírom. Nekem nincsenek nagy igényeim...csak legyen kedves és szeressen...de olyan srácot viszont,aki nem jön be,nem fogok hülyíteni,h aztán még ő érezze rosszul magát.A "normálisért" pedig elnézést kérek...úgy értettem,h általában olyanok kezdeményeznek,akikkel nem vagyok egy hullámhosszon,vagy nem jönnek be. Egyébként meg légyszi ne általánosíts...Sok lánynak nem jönnek be a pávák,és sokaknak nem kell feltétlenül izomagyú pasi. Aztán meg ennyi erővel én is mondhatnám,h a fiúknak csak a szép,modellalkatú csajok jönnek be,akiknek nincs eszük.
2014. jún. 2. 19:58
7/7 anonim válasza:
19 vagyok oszt én se.Sakkó miva'?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!