Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nestea992 kérdése:
Mennyire gáz ha 20 évesen még nem csókolóztam és nem voltam lánnyal? F
Figyelt kérdés
Csak normális válaszokat szeretnék kapni!2014. máj. 30. 08:22
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, de inkább a saját véleményedre adj ne az itt kapottakra. Nem te vagy az egyetlen akinek ennyi idősen nem volt se csók se semmi, nincs ebben semmi rossz.
2/8 savanyújóska válasza:
Erős, de igazából nem számít. Végtelen egyéb szempont van még, ami alapján véleményt tudnék mondani róla, de ahhoz nem tudok rólad eleget. Ha egyébként nem zavar, akkor nem éri meg frusztrálni magad rajta, érdemesebb azon dolgozni, hogy mit tehetsz, hogy ez ne maradjon így.
3/8 anonim válasza:
Gáznak nem gáz, de miért jó ez neked?
4/8 anonim válasza:
Semennyire se gáz. :)
Egyébként nem hiszem, hogy a kérdező erre hajt, hogy ez így legyen, csak gondolom még nem találta meg a megfelelő személyt. :)
5/8 A kérdező kommentje:
Nekem ez nem jó. Nem találtam még olyan lányt akivel szívesen csináltam volna. Én nem tartozom a legtöbb mai fiatal közé akik folyamatosan diszkóról diszkóra járnak és egy éjszaka alatt egy tucat csajjal cserélnek nyálat. Úgy érzem hogy talán most lesz egy lány akivel eljuthatok eddig, de kicsit aggódom, mert neki volt már komoly kapcsolata, így van tapasztalata mindkét témában.
2014. máj. 30. 08:57
6/8 anonim válasza:
Nem gáz, csak fura. Én is itt tartok 18, lassan 19 évesen. Már régóta vágyom egy kapcsolatra, de még nem jött össze...azért meg nem fekszem le senkivel se, hogy elveszítsem.
7/8 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj. Én 18 és fél éves koromig nem jutottam el a csókig, aztán találtam rá az akkori szipi-szupi-szerelmemre, aztán vele meglett a csók is, a szex is. De ha a mai napig nem találkozok vele, könnyen lehet, hogy én most, 22 évesen is ott tartok, ahol most te.
Szóval nincs ebben semmi gáz, majd eljön az ideje. Ha már nagyon szeretnéd, akkor meg udvarolj, legyél vicces, kedves. Próbáld nem túl komolyan venni a lányokat, azt szereti a legtöbb, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!